Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60
Voor heftruck verhuur kunt u terecht bij Hendrikse Verhuur. Wij zorgen al vele jaren voor de verhuur van diverse soorten heftrucks voor al uw werkzaamheden.

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Heftruck verhuur bij Hendrikse Verhuur

Heeft u zware goederen die niet getild kunnen worden? Voor al uw behoeften biedt Hendrikse Verhuur krachtige heftrucks. Wij willen graag werkzaamheden van anderen effectief en eenvoudig maken. U kunt bij ons terecht voor het huren van:
Door ons brede assortiment in verschillende types is er voor iedere activiteit de juiste heftruck te vinden. Alle heftrucks kunnen voor flexibele periodes gehuurd worden. Wij kunnen alle heftrucks op locatie leveren.

Huurtarieven en hefvermogen van onze heftrucks

Het huurtarief van een heftruck verschilt per type heftruck. De LPG-vorkheftrucks hebben het meest voordelige huurtarief per dag. De elektrische heftrucks zijn iets duurder in prijs, maar heeft dan ook meer hefvermogen. Bekijk hier onze tarieven en hefvermogens.
Type vorkheftrucks Hefvermogen Huurtarief per dag
LPG vorkheftrucks 2500 kg vanaf €95,-
Elektrische vorkheftrucks vanaf 1500 kg vanaf €105,-
Diesel vorkheftrucks vanaf 2500 kg vanaf €95,-


Huur direct jouw heftruck!

Hendrikse Verhuur heeft al veel heftrucks mogen verhuren bij tevreden opdrachtgevers. Wij verhuren onze heftrucks onder andere in Hengelo, Zeist, Nijkerk, Nieuwegein, Kampen, Dronten en Apeldoorn.

Neem hiervoor gerust contact met ons op! Ons ervaren team adviseert u graag over heftrucks die passen bij uw behoefte.

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.