Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Betrouwbaar heftruck huren in Nieuwegein

Bent u op zoek naar een heftruck in Nieuwegein? Bij Hendrikse Verhuur zien wij dat er vaak vraag is naar een extra heftruck bij een tijdelijke klus of bij een groot project. Wanneer dit het geval wilt u liever huren dan kopen. Maar wat zijn de voordelen van huren ten opzichte van kopen? Het huren van een heftruck biedt flexibiliteit. Je zit niet vast aan een langetermijninvestering en kunt de heftruck gebruiken zolang je hem nodig hebt. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en reparatiekosten. Het huren van een heftruck bij Hendrikse Verhuur heeft nog meer voordelen

  1. De laagste huurtarieven;
  2. Levering op locatie in Nieuwegein mogelijk;
  3. Snelle service: levering morgen eventueel al mogelijk.

Hoe Hendrikse Verhuur morgen al kan leveren? Door het zelfstandige wagenpark zijn er altijd voldoende heftrucks op voorraad. Daarnaast beschikken wij over eigen transportmiddelen en chauffeurs. Deze combinatie zorgt ervoor dat u uw heftruck eventueel morgen al op uw locatie geleverd kan hebben, indien u dit wenst. Haalt u liever zelf de heftruck op? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Hendrikse Verhuur bevindt zich in Veenendaal, dat centraal gelegen is in Nederland.

Heftruck huren omgeving Nieuwegein

Hendrikse Verhuur verhuurt heftrucks in omgeving Nieuwegein. Wij hebben veel opdrachtgevers blij mogen maken met een goedkope oplossing voor het huren van heftrucks. Opdrachtgevers in Hengelo, Kampen, Nijkerk, Soest en Zutphen huren heftrucks van Hendrikse Verhuur vanwege de betrouwbare leveringen en scherpe prijzen. Hendrikse Verhuur laat al haar heftrucks jaarlijks controleren. Onze heftrucks voldoen altijd aan de kwaliteitseisen. Uw heftruck huren in Nieuwegein doet u alleen daarom al bij Hendrikse Verhuur.

Assortiment aan sterke en schone heftrucks Nieuwegein

Iedere heftruck heeft zijn specifieke voordelen. Afhankelijk van uw werkomgeving kunt u de juiste keuze maken. Hoewel heftrucks grotendeels gebruikt worden voor magazijnen, legt Hendrikse Verhuur graag uit hoe u de juiste heftruck kiest.

Bent u uitsluitend buiten aan de slag? Dan is hoogst waarschijnlijk de diesel heftruck geschikt. Dit is een zeer sterke en stabiele heftruck met een krachtige diesel motor. Dit maakt zwaar werk licht en u kunt snelheid houden tijdens het uitvoeren van uw werk.

Overige heftrucks in Nieuwegein

Bent u zowel binnen als buiten aan het werk met uw heftruck? Of houdt u graag rekening met het milieu? Dan sluiten de LPG en elektrische heftrucks aan uw wensen aan. Door de geringe tot geen uitstoot van schadelijke stoffen, mogen deze heftrucks ook binnen gebruikt worden. Ideaal voor overdekt magazijnwerk. Bovendien produceren deze heftrucks nauwelijks geluid, dat ook prettig voor de omgeving is.

Twijfelt u aan welke heftruck geschikt is voor uw behoefte? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten geven u graag advies en helpen u bij uw keuze.

Heftruck Nieuwegein: betrouwbaar en veilig

Natuurlijk wilt u zo goedkoop mogelijk een heftruck kunnen huren. Naast lage huurtarieven biedt Hendrikse Verhuur u ook alle zekerheid. Na ieder verhuur controleren onze specialisten de machine van boven tot beneden. Op deze wijze proberen wij alle technische problemen te voorkomen, zodat u altijd een volledig werkende heftruck afgeleverd krijgt.

Daarnaast inspecteren en keuren onafhankelijke partijen jaarlijks alle machines die wij tot onze beschikking hebben.
Om naast een betrouwbare machine ook veilig te huren, is Hendrikse Verhuur aangesloten bij Verhurend Nederland. Dit staat voor betrouwbaar en specialistisch verhuur van machines. Zo kunt u er vanuit gaan dat u veilig een heftruck in Maarssen huurt!

Maak online uw huuraanvraag compleet of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.