Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Heftruck Nijkerk nodig voor uw project? Heeft u tijdelijke uitval van uw eigen heftruck of extra machinekracht nodig voor een grote klus? Waarom dan ook, huren bij Hendrikse Verhuur geeft u volop voordelen:
  1. Altijd lage huurtarieven
  2. Levering op locatie in Nijkerk
  3. Snelle service: indien gewenst, morgen al geleverd

Het voordeel van huren is dat u niet de verantwoordelijkheid draagt aan onderhoud, reparatie en hoge kosten. Bij Hendrikse Verhuur kunt u uitgaan van een betrouwbare heftruck, volledig gecertificeerd en de laagste huurtarieven. Een machine huren moet toegankelijk zijn. Daarom kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht om voordelig te huren.

Heftruck huren omgeving Nijkerk


Hendrikse Verhuur verhuurt heftrucks in omgeving Nijkerk. Wij hebben veel opdrachtgevers blij mogen maken met een goedkope oplossing voor het huren van heftrucks. Opdrachtgevers in Hengelo, Kampen, Nieuwegein, Soest en Zutphen huren heftrucks van Hendrikse Verhuur vanwege de betrouwbare leveringen en scherpe prijzen. Hendrikse Verhuur laat al haar heftrucks jaarlijks controleren. Onze heftrucks voldoen altijd aan de kwaliteitseisen. Uw heftruck huren in Nijkerk doet u alleen daarom al bij Hendrikse Verhuur.

Heftruck in Nijkerk leveren met zelfstandig transport

Mocht u op korte termijn een heftruck nodig hebben, dan is Hendrikse Verhuur de oplossing. Dankzij ons zelfstandige wagenpark hebben wij altijd voldoende heftrucks op voorraad staan. Dit maakt het mogelijk om direct te handelen. In combinatie met eigen transportmiddelen en beschikbare chauffeur kunnen wij morgen al op uw locatie in Nijkerk leveren, indien dit gewenst is. Zo voorkomt u stilstand van uw werk en kunt u efficiënt aan de slag.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u zelf de heftruck wilt ophalen. Hendrikse Verhuur zit in Veenendaal gevestigd, dat centraal in Nederland gelegen is.

Welke heftruck past bij uw werkzaamheden?

De vraag blijft natuurlijk, welke heftruck past bij mijn taken? Om de juiste heftruck te huren is het voornamelijk belangrijk om rekening te houden met uw omgeving. Zachte ondergronden hebben bijvoorbeeld stevige banden nodig. Hendrikse Verhuur beschikt over speciale ruwterrein heftrucks.

De volgende factor: werkt u uitsluitend binnen, buiten of een combinatie daar van? Wanneer u uitsluitend buiten werkt, kunt u iedere heftruck huren. De diesel heftruck is de snelste en krachtigste in het assortiment. De elektrische heftruck is daarentegen een stuk stiller en zuiniger.

Werkt u ook binnen? Bijvoorbeeld in een overdekt magazijn? Dan zijn de elektrische en LPG heftrucks geschikt. Door de geen of minimale uitstoot van stoffen zijn deze heftrucks ook binnen toegestaan, in tegenstelling tot de diesel heftruck.

Huur alleen met 100% zekerheid

Lage huurtarieven zijn natuurlijk belangrijk, maar dit mag het enige aspect zijn om een heftruck te huren. Het is voor uw belang noodzakelijk om betrouwbaar te kunnen huren en veilig te werken. Hendrikse Verhuur controleert iedere machine van top tot teen, voordat deze naar de huurder gaat. Bovendien inspecteren en keuren onafhankelijke partijen alle machines, die wij op ons wagenpark beschikbaar hebben. U kunt dus uitgaan van een veilige heftruck!

Het is ook belangrijk om met een goed gevoel te huren. Daarom is Hendrikse Verhuur aangesloten bij Verhurend Nederland. Dit staat voor betrouwbaar en specialistisch machine verhuur.

Vraag nu online uw heftruck aan of neem contact met ons op!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.