Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Betrouwbare en multi-inzetbare hoogwerkers huren

Werken op hoogte en moeilijk bereikbare plekken? Hendrikse Verhuur maakt het graag eenvoudiger. Onze betrouwbare en multi-inzetbare hoogwerkers huurt u voor alle werkzaamheden op hoogte. Iedere klus is anders en daarom beschikken wij over een groot aantal hoogwerkers. Door rijke keuzemogelijkheden aan hoogwerkers vindt u bij ons gegarandeerd de juiste type.  Vanaf 6 tot 43 meter hoog en een reikwijdte van 6 tot 24 meter. Voor iedere reikwijdte, hoogte en ondergrond kunt u bij Hendrikse een hoogwerker huren.

Welke hoogwerker heeft u nodig?

Door het ruime aanbod aan hoogwerkers is het soms moeilijk om te bepalen welk type hoogwerker past bij uw klus. Wij zullen alle hoogwerkers kort bespreken, zodat het voor u makkelijk is om de juiste hoogwerker te huren.

Elektrische Schaarhoogwerker

De elektrische schaarhoogwerker is geschikt voor klussen waar u als klussen de uitstoot van gassen moet beperken. Deze hoogwerker is wegens het lage geluidsproductie gebruiksvriendelijk voor de werkomgeving. Een elektrische schaarhoogwerker huren kan bij Hendrikse Verhuur vanaf een werkhoogte van 7.80 meter en maximaal tot een hoogte van 15.70 meter. 

Schaarhoogwerker ruw terrein

De Schaarhoogwerker ruw terrein is ideaal in te zetten voor klussen op ruwe gronden, terwijl u volledig stabiel staat. Een schaarhoogwerker voor ruw terrein huren kan bij Hendrikse Verhuur vanaf een werkhoogte van 9.75 meter en maximaal tot een hoogte van 18.15 meter. 

Elektrische Knikarmhoogwerker

Een elektrische knikarmhoogwerker huren kan bij Hendrikse Verhuur vanaf een werkhoogte van 11.14 meter en maximaal tot een hoogte van 21.00 meter. Heeft u een project waarbij u op grote hoogte werkt en zuinig te werk wilt gaan? Dan is de elektrische knikarmhoogwerker de juiste keuze. Geschikt voor iedere klus, voor bedrijven en particulieren. 

Knikarmhoogwerker Diesel

De knikarmhoogwerker diesel is te gebruiken voor projecten waarbij u lastige plekken op hoogte moet bereiken. Hendrikse Verhuur biedt verschillende type diesel knikarmhoogwerkers aan. De diesel knikarmhoogwerker huren kan bij Hendrikse Verhuur tot een hoogte van 43.10 meter.

Elektrische Telescoophoogwerker

In tegenstelling tot veel andere hoogwerkers hebben elektrische telescoophoogwerkers een zeer breed toepassingsgebied. Dankzij hun snelheid, stabiliteit en onovertroffen reikwijdte zijn zij overal inzetbaar. De elektrische telescoophoogwerkers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten waarbij iedere hoogwerker een eigen werkhoogte en reikwijdte heeft.

Telescoophoogwerker Diesel

Telescoophoogwerkers hebben een zeer breed toepassingsgebied. Dankzij hun snelheid, stabiliteit en onovertroffen reikwijdte zijn zij overal zichtbaar. Hendrikse Verhuur biedt verschillende type diesel teleschoophoogwerkers aan. Een telescoophoogwerker huren kan bij Hendrikse Verhuur vanaf een werkhoogte van 15.72 meter en maximaal tot een hoogte van 43.30 meter.

Aanhanger Hoogwerker

Aanhangerhoogwerkers zijn te verkrijgen in zowel telescoop als in knikarm. De aanhangers zijn elektrisch en makkelijk mee te nemen achter u auto of bus. Om met deze aanhanger te rijden moet u in het bezit zijn van een BE-rijbewijs, ideaal voor schilders of hoveniers. Met een capaciteit van 200 kg en een gewicht van kg is deze hoogwerker geschikt voor bedrijven die meerdere inspecties op een dag uitvoeren. 

Telescoophoogwerkers Rups/Trax

Een Rups telescoophoogwerker is geschikt wanneer u een project heeft waarbij u lastige obstakels moet overbruggen of u moet werken op moeilijke ondergronden zoals zand en modder. Een Rups telescoophoogwerker huren kan bij Hendrikse Verhuur vanaf een werkhoogte van 18.00 meter en maximaal tot een hoogte van 14.00 meter. 

Mast hoogwerker

Een mast hoogwerker is te gebruiken wanneer u op hoge plekken een klus uit moet voeren, zoals het schoonmaken van ramen in een atrium of het vervangen van lampen bij elektrobedrijven. De mast hoogwerker is wendbaar, flexibel en beschikbaar in 2 types. Een mast hoogwerker huren kan bij Hendrikse Verhuur vanaf een werkhoogte van 17,65 meter en maximaal tot een hoogte van 9,85 meter. 

Spin hoogwerker

De spin hoogwerker is licht van gewicht en beschik over geavanceerde technische voorzieningen. Door middel van de rupsbanden is ieder terrein te bereiken. De stempels laten de spin hoogwerker elektronisch waterpas staan. Hiermee kunt u gegarandeerd veilig werken op elk mogelijke plaats. 

Op locatie geleverd

Naast dat u gebruik maakt van onze lage huur tarieven, krijgt u uitzonderlijk snelle service. Wanneer u een hoogwerker bij ons huurt, kunnen wij dit ook op uw locatie leveren. Neem hiervoor contact met ons op. Verder hoeft u niets te regelen! Weten welke hoogwerker voor uw project geschikt is? Wij geven graag deskundig advies om direct aan de slag te gaan.

Hoogwerker huren bij u thuis?

Veel opdrachtgevers huren hoogwerkers bij Hendrikse Verhuur. Door onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt u waar voor uw geld. Het aanschaffen van een hoogwerker is al snel te duur, terwijl u misschien maar één dag een hoogwerker nodig heeft. Hendrikse begrijpt dit en helpt u graag verder.

Opdrachtgevers in VeenendaalEdeHarderwijkZutphen en Wageningen hebben wij geholpen doordat zij een hoogwerker hebben gehuurd. Wilt u een hoogwerker huren? Dit is geen probleem. De hoogwerkers van Hendrikse verkeren altijd in een prima staat, doordat zij elk jaar een deskundige-inspectie moeten doorstaan. U huurt alleen de beste hoogwerkers.

Kosten huren hoogwerker

De kosten van het huren van een hoogwerker zijn afhankelijk van het type hoogwerker dat u wilt huren. Bij Hendrikse Verhuur heeft u de mogelijkheid om per dag of per week een hoogwerker te huren. De vanaf prijzen vindt u hieronder.

Type hoogwerker Vanaf prijs per dag Vanaf prijs per week
Elektrische schaarhoogwerker € 60,00 € 190,00
Schaarhoogwerker ruw terrein € 120,00 € 360,00
Knikarmhoogwerker elektrisch € 160,00 € 480,00
Knikarmhoogwerker diesel € 180,00 € 540,00
Telescoophoogwerker diesel € 210,00 € 630,00 
Aanhanger hoogwerker € 160,00 € 580,00
Telescoophoogwerker rups/trax € 240,00 € 720,00
Mast hoogwerker € 121,00 € 411,40
Spin hoogwerker € 170,00 € 630,00
Hulpmiddelen hoogwerker € 2,00 € 5,00 

Huur uw hoogwerker

Het ervaren en deskundige team van Hendrikse Verhuur helpt u graag verder. Wij helpen u de juiste hoogwerker te kiezen voor uw klus of project. Weet u niet precies wat u nodig heeft voor uw project? Bekijk ook eens onze heftrucks
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.