Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vanuit Ede zijn wij sinds 1998 actief in fabrieksontmantelingen en –saneringen. Hedendaags zijn wij werkzaam in diverse marktsegmenten. Deze segmenten bedienen wij met een breed assortiment aan heftrucks en hoogwerkers die verhuurt kunnen worden.

Veilig werken

Onze machines dienen zwaar en hoog werk voor iedereen eenvoudig en veilig te maken. Daarom zijn de machines zeer toegankelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Inzetbaar voor grote en kleine projecten. Bij Hendrikse Verhuur kunt u vertrouwen op persoonlijk advies van specialisten en betrouwbare machines van hoge kwaliteit.

1/1

Voordelig huren

Wij begrijpen dat de aanschaf van een nieuwe heftruck of hoogwerker voor hoge kosten zorgt. Daarom kunt u voordelig, voor iedere  periode, uw gewenste machine huren. Bij ons maakt u gebruik van lage tarieven door de beschikking over ons eigen wagenpark.

Transport van machines

Door een uitgebreid wagenpark beschikken wij over vele heftrucks en hoogwerkers inclusief accessoires. Dit kan op locatie geleverd worden. De huurprijs is exlusief transport. Door de beschikking over eigen transportmiddelen kunnen we vaak de volgende dag al leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie over transport.

 

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.