Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Heftruck huren bij Hendrikse Verhuur

Heeft u zware goederen die niet getild kunnen worden? Voor al uw behoeften biedt Hendrikse Verhuur krachtige heftrucks. Wij willen graag werkzaamheden van anderen effectief en eenvoudig maken. U kunt bij ons terecht voor het huren van onderstaande heftrucks:

Door ons brede assortiment in verschillende types is er voor iedere activiteit de juiste heftruck te vinden. Alle heftrucks kunnen voor flexibele periodes gehuurd worden. Daarnaast leveren wij alle heftrucks op locatie.

Wat kost het om een heftruck te huren?

De kosten voor het huren van een heftruck verschilt per type. De LPG-vorkheftrucks en de diesel vorkheftrucks hebben het meest voordelige huurtarief per dag. De elektrische vorkheftrucks zijn iets duurder in prijs. Bekijk hier onze tarieven en hefvermogens, al onze tarieven zijn exclusief btw, verzekering en transport.

Type vorkheftruck Hefvermogen Huurtarief per dag
LPG-vorkheftrucks 2500 kg Vanaf € 95,-
Elektrische vorkheftrucks vanaf 1500 kg Vanaf € 105,-
Diesel vorkheftrucks vanaf 2500 kg Vanaf € 95,-

LPG-vorkheftrucks

De LPG-vorkheftrucks zijn voorzien van een zuinige LPG-motor. Door de beperkte uitstoot van schadelijke uitlaatgassen is het toegestaan deze vorkheftrucks binnen te gebruiken, in tegen stelling tot diesel heftrucks. Kijkend naar de toekomst, waar duurzaamheid en efficiency een belangrijke rol gaan spelen, is een LPG-vorkheftruck de juiste keuze. Daarnaast heeft de LPG-vorkheftruck een hoge capaciteit waardoor de heftruck niet vaak opgeladen hoeft te worden. De LPG-vorkheftruck is te huren vanaf een werkhoogte van 4,30 meter en maximaal tot een hoogte van 6,80 meter. 

Elektrische vorkheftrucks 

Een elektrische vorkheftruck staat voor zuinig, stil en net zo effectief als een Diesel of LPG-heftruck. Elektrische vorkheftrucks zijn aangedreven met een elektrische motor. Eén van de grootste voordelen, met het oog op de toekomst, is dat door de elektrische motor er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het bedienen van een elektrische vorkheftruck. Deze vorkheftruck is flexibel en eenvoudig in gebruik en is ideaal te gebruiken in magazijnen en bedrijfshallen. 

Diesel vorkheftrucks

De diesel vorkheftruck, een krachtige heftruck die wordt aangedreven door een dieselmotor. De kracht en snelheid van de dieselmotor zorgt voor efficiëntie. De combinatie van het grote vermogen en hoge bereik maakt uw werkactiviteiten eenvoudig. De krachtige diesel vorkheftrucks hebben een capaciteit van 2.000 tot 7.000 kilo. De diesel vorkheftruck heeft wel één nadeel, de heftruck mag niet binnen gebruikt worden wegens de uitstoot. Maar daarom is dit type wel perfect te gebruiken voor werkzaamheden op ieder buitenterrein. 

Huur direct jouw heftruck!

Opdrachtgevers huren al een lange tijd met tevredenheid heftrucks bij Hendrikse Verhuur. Heeft u vragen over de huur van een heftruck? Neem contact op en wij adviseren u graag.

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.