Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Heeft u zware goederen die niet getild kunnen worden? Een heftruck huren in Hengelo is een goede oplossing. Voor al uw behoeften biedt Hendrikse Verhuur krachtige heftrucks. U kunt bij ons terecht voor het huren van heftrucks in Hengelo!

Heftruck huren omgeving Hengelo

Hendrikse Verhuur verhuurt heftrucks in omgeving Hengelo. Wij hebben veel opdrachtgevers blij mogen maken met een goedkope oplossing voor het huren van heftrucks. Opdrachtgevers in Kampen, Nieuwegein, Nijkerk, Soest en Zutphen huren heftrucks van Hendrikse Verhuur vanwege de betrouwbare leveringen en scherpe prijzen. Hendrikse Verhuur laat al haar heftrucks jaarlijks controleren. Onze heftrucks voldoen altijd aan de kwaliteitseisen. Uw heftruck huren in Hengelo doet u alleen daarom al bij Hendrikse Verhuur.

Een heftruck huren in Hengelo

Sinds 1998 is Hendrikse Verhuur actief met hoogwerker verhuur en heftruck verhuur in Hengelo. Vanuit onze activiteiten in fabrieksontmantelingen en -saneringen beschikken wij over een breed assortiment aan heftrucks en hoogwerkers.
  1. Alle heftrucks en hoogwerkers op locatie geleverd
  2. Lage huurtarieven van hoogwerkers
  3. Snelle service: volgende dag geleverd.

Heftruck huren in Hengelo?

Hendrikse Verhuur hecht waarde aan kwaliteit en veiligheid. U huurt alleen hoogwerkers in Hengelo van de meest betrouwbare merken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een hoogwerker in Hengelo te huren met bijbehorende machinist. Hendrikse Verhuur is een erkend lid van Verhurend Nederland en controleert altijd met Rentalcheck.

Soorten heftrucks bij Hendrikse Verhuur

Voor elke klus is er een heftruck beschikbaar:

Voor elke klus is er de juiste heftruck te vinden. Alle heftrucks kunnen voor flexibele periodes gehuurd worden. Wij kunnen alle heftrucks op locatie leveren. Neem gerust contact met ons op!

Huur uw heftruck!

Elektrische Vorkheftrucks
Elektrische
Vorkheftrucks
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.