Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Wilt u een heftruck huren in Zeist? Hendrikse Verhuur verhuurt heftrucks bij u op locatie in Zeist voor lage huurtarieven.  Hendrikse Verhuur biedt krachtige heftrucks om zware goederen te vervoeren en te verplaatsen. Wij maken uw werkzaamheden effectief en eenvoudig. Hendrikse Verhuur levert de gewenste heftruck bij u op locatie in Zeist, voor een laag huurtarief. Morgen kan er al een heftruck bij u op de stoep staan!

Heftruck verhuur Zeist

Met ons brede assortiment aan heftrucks bieden wij voor iedere activiteit een gepaste heftruck. Hendrikse Verhuur is zeer flexibel in de verhuurperiode, u zit dus nooit zonder heftruck als u er eentje nodig heeft. Wij verhuren de volgende heftrucks bij u op locatie:
Iedere klus is anders en daarom beschikken wij over verschillende heftrucks. Door de vele mogelijkheden vindt u bij ons gegarandeerd de juiste heftruck voor uw klus in Zeist.

Huur uw heftruck

Na iedere verhuurbeurt controleert Hendrikse Verhuur haar heftrucks zodat u altijd goed werkende heftrucks huurt in Zeist. Bovendien worden al onze heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en gekeurd.  Alle heftrucks voldoen aan de wettelijke voorschriften en vereisten. Hendrikse Verhuur verhuurt heftrucks in onder andere Soest, Wageningen, Wezep, Woudenberg en Zutphen!

Bij Hendrikse Verhuur profiteert u van lage huurtarieven en een snelle service. Wanneer u bij Hendrikse Verhuur een heftruck huurt, leveren wij deze bij u op locatie in Zeist. Wilt u weten welke heftruck geschikt is voor uw project of klus? Ons team van specialisten geven u graag persoonlijk advies. Neem contact met ons op!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.