Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Wilt u een heftruck huren in Wageningen? Hendrikse Verhuur verhuurt heftrucks bij u op locatie in Wageningen voor lage huurtarieven.  Hendrikse Verhuur biedt krachtige heftrucks om zware goederen te vervoeren en te verplaatsen. Wij maken uw werkzaamheden effectief en eenvoudig. Hendrikse Verhuur levert de gewenste heftruck bij u op locatie in Wageningen, voor een laag huurtarief. Morgen kan er al een heftruck bij u op de stoep staan!

Heftruck verhuur Wageningen

Met ons brede assortiment aan heftrucks bieden wij voor iedere activiteit een gepaste heftruck. Hendrikse Verhuur is zeer flexibel in de verhuurperiode, u zit dus nooit zonder heftruck als u er eentje nodig heeft. Wij verhuren de volgende heftrucks bij u op locatie:
Iedere klus is anders en daarom beschikken wij over verschillende heftrucks. Door de vele mogelijkheden vindt u bij ons gegarandeerd de juiste heftruck voor uw klus in Wageningen 

Huur uw heftruck

Na iedere verhuurbeurt controleert Hendrikse Verhuur haar heftrucks zodat u altijd goed werkende heftrucks huurt in Wageningen. Bovendien worden al onze heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en gekeurd.  Alle heftrucks voldoen aan de wettelijke voorschriften en vereisten. Wij verhuren onze heftrucks onder andere in Soest, Wezep, Woudenberg, Zeist en Zutphen!

Bij Hendrikse Verhuur profiteert u van lage huurtarieven en een snelle service. Wanneer u bij Hendrikse Verhuur een heftruck huurt, leveren wij deze bij u op locatie in Wageningen. Wilt u weten welke heftruck geschikt is voor uw project of klus? Ons team van specialisten geven u graag persoonlijk advies. Neem contact met ons op!
Elektrische Vorkheftrucks
Elektrische
Vorkheftrucks
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.