Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor het huren van een heftruck in Nunspeet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van heftrucks en hebben jarenlange ervaring in de sector. 

Een heftruck is onmisbaar in veel bedrijfsprocessen. Of u nu goederen moet verplaatsen, laden of lossen, een heftruck maakt het werk een stuk gemakkelijker. Niet iedereen heeft echter de mogelijkheid om een heftruck aan te schaffen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals de hoge aanschafkosten of de beperkte opslagruimte. In dat geval kan het huren van een heftruck een slimme oplossing zijn.

Heftruck huren in Nunspeet voor magazijnen

Vaak komt het voor dat er veel goederen naar het magazijn verplaatst moeten worden of dat goederen juist het magazijn verlaten. Wanneer u een heftruck wilt huren in Nunspeet dat ook in magazijnen of bedrijfshallen gebruikt mag worden, zijn er twee soorten heftrucks.

Elektrische heftrucks
LPG heftrucks

Door de zuinige motor van de LPG heftrucks en elektrische heftrucks mogen altijd binnen gebruikt worden. Deze heftrucks zijn tevens voor buiten terreinen inzetbaar. Wilt u een zuinige en stille heftruck huren in Nunspeet, dan zal een elektrische heftruck of LPG heftruck aan uw wensen voldoen.

Heftruck huren voor ruw terrein in Nunspeet

Bent u uitsluitend buiten aan het werk in Nunspeet en wenst u een krachtige en snelle heftruck? Dan voldoet de diesel heftruck aan uw behoefte. Door de kracht en snelheid zorgt het voor meer efficiëntie tijdens uw werk.

Kwaliteit en veiligheid van onze heftrucks

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u een heftruck huren in Nunspeet, dan kunt u bij ons alleen een heftruck huren van topkwaliteit. Al onze heftrucks zijn van het merk Hyster, Still of ICC. Dat zijn bekende en zeer betrouwbare vorkheftrucks. Daarnaast worden alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons deskundige personeel.

Huur direct jouw heftruck in Nunspeet!

Opdrachtgevers huren al een lange tijd met tevredenheid heftrucks Hendrikse Verhuur. Wij verhuren onze heftrucks onder andere in Hengelo, Zeist, Nijkerk, Nieuwegein, Kampen, Dronten en Apeldoorn.

Neem hiervoor gerust contact met ons op! Ons ervaren team adviseert u graag over heftrucks die passen bij uw behoefte. Bent u op zoek naar hulpmiddelen voor een klus in de hoogte? Bekijk dan onze hoogwerkers.

Huur online uw heftruck of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.