Direct huren / vragen? Bel ons 06 22 500 330
  • Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week
  • Volgende dag levering mogelijk
  • Op uw locatie geleverd

Heftruck huren Oss

Een heftruck huren in Oss? U huurt snel en makkelijk uw heftruck online bij Hendrikse Verhuur. Een heftruck huren is een uitstekende oplossing wanneer u veel moet tillen, maar de aanschaf van een nieuwe heftruck te prijzig vind. Met behulp van een heftruck transporteert u eenvoudig alle zware goederen van A naar B. Wij beschikken over een breed assortiment, zodat u altijd de juiste heftruck huurt.

Wanneer u besluit een heftruck te huren in Oss, voor bijvoorbeeld transport of orderpicking, kunnen wij dit in vrijwel alle gevallen de volgende dag al leveren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw heftruck bij ons op de halen, zodat u de heftruck nog even kan bekijken.


Heftruck huren in Oss voor magazijnen

Vaak komt het voor dat er veel goederen naar het magazijn verplaatst moeten worden of dat goederen juist het magazijn verlaten. Wanneer u een heftruck wilt huren in Oss dat ook in magazijnen of bedrijfshallen gebruikt mag worden, zijn er twee soorten heftrucks.

Elektrische heftrucks
LPG heftrucks

Door de zuinige motor van de LPG heftrucks en elektrische heftrucks mogen altijd binnen gebruikt worden. Deze heftrucks zijn tevens voor buiten terreinen inzetbaar. Wilt u een zuinige en stille heftruck huren in Oss, dan zal een elektrische heftruck of LPG heftruck aan uw wensen voldoen.

Heftruck huren voor ruw terrein in Oss

Bent u uitsluitend buiten aan het werk in Oss en wenst u een krachtige en snelle heftruck? Dan voldoet de diesel heftruck aan uw behoefte. Door de kracht en snelheid zorgt het voor meer efficiëntie tijdens uw werk.


Kwaliteit en veiligheid van onze heftrucks

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u een heftruck huren in Oss, dan kunt u bij ons alleen een heftruck huren van topkwaliteit. Al onze heftrucks zijn van het merk Hyster, Still of ICC. Dat zijn bekende en zeer betrouwbare vorkheftrucks. Daarnaast worden alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons deskundige personeel.


Huur direct jouw heftruck in Oss!

Opdrachtgevers huren al een lange tijd met tevredenheid heftrucks Hendrikse Verhuur. Wij verhuren onze heftrucks onder andere in Hengelo, Zeist, Nijkerk, Nieuwegein, Kampen, Dronten en Apeldoorn.

Neem hiervoor gerust contact met ons op! Ons ervaren team adviseert u graag over heftrucks die passen bij uw behoefte. Bent u op zoek naar hulpmiddelen voor een klus in de hoogte? Bekijk dan onze onze verreikers en hoogwerkers.

Huur online uw heftruck of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen!