Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Moeten er veel goederen verplaatst worden in het magazijn? Bent u veel tijd kwijt het aan tillen van zware goederen? Bij Hendrikse Verhuur huurt u eenvoudig en voordelig een heftruck in Tiel. Wij beschikken over een breed assortiment, zodat u altijd de juiste heftruck huurt voor uw terrein.

Wanneer u besluit een heftruck te huren in Tiel, kunnen wij dit in vrijwel alle gevallen de volgende dag al leveren, op uw locatie. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw heftruck bij ons op de halen, zodat u de heftruck nog even kan bekijken.

Heftruck huren omgeving Tiel

Hendrikse Verhuur verhuurt heftrucks in omgeving Tiel. Wij hebben veel opdrachtgevers blij mogen maken met een goedkope oplossing voor het huren van heftrucks. Opdrachtgevers in Hengelo, Kampen, Nieuwegein, Soest, Nijkerk en Zutphen huren heftrucks van Hendrikse Verhuur vanwege de betrouwbare leveringen en scherpe prijzen.  Hendrikse Verhuur laat al haar heftrucks jaarlijks controleren. Onze heftrucks voldoen altijd aan de kwaliteitseisen. 

Heftruck huren in Tiel speciaal voor magazijnen

Moet u veel pallets met goederen transporteren naar het magazijn. Of moeten de goederen juist het magazijn verlaten? Dit wilt u natuurlijk zo effectief mogelijk doen. Hendrikse Verhuur beschikt over heftrucks die perfect inzetbaar zijn in magazijnen en bedrijfshallen.

Elektrische heftrucks
LPG heftrucks

Door de zuinige motor van de LPG heftrucks en elektrische heftrucks mogen altijd binnen gebruikt worden. Deze heftrucks zijn tevens voor buiten terreinen inzetbaar. Wilt u een zuinige en stille heftruck huren in Tiel, dan zal een elektrische heftruck of LPG heftruck aan uw wensen voldoen.

Krachtige heftruck huren voor ruwterrein

Bent u uitsluitend buiten aan het werk en wilt u een snelle en krachtige heftruck huren op het werkterrein in Tiel? Dan voldoet een diesel heftruck aan uw behoefte. Door de kracht en snelheid zorgt het voor meer efficiëntie tijdens uw werk.

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u bij ons alleen een heftruck huren in Tiel van topkwaliteit. Al onze heftrucks zijn van het merk Hyster, Still of ICC. Dat zijn bekende en zeer betrouwbare vorkheftrucks. Daarnaast worden alle heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons deskundige personeel.

Huur online uw heftruck of vraag een offerte aan. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.