Direct huren / vragen? Bel ons 0318 20 94 60
  • Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week
  • Volgende dag levering mogelijk
  • Op uw locatie geleverd

Appartementencomplex aanpakkenAppartementencomplex aanpakken?


Dit is een fluitje van cent met de machines van Hendrikse Verhuur. JK-Oss had de klus liggen om in één week een heel appartementencomplex te voorzien van elektrische zonnewering. Om dit project tot een succes te brengen hadden zij behoefte aan een hoogwerker. Hiervoor hebben zij contact opgenomen met Hendrikse Verhuur.


Over de samenwerking met de opdrachtgever

Met deze partij is afgesproken wanneer, waar en hoelang zij een hoogwerker nodig hadden. Om de juiste hoogwerker tot beschikking te stellen, is het project doorgenomen. Uiteindelijk is er gekozen voor een telescoop hoogwerker van 28 meter. Deze was het meest geschikt voor de klus. Hendrikse Verhuur heeft deze afgeleverd op locatie. Ook is er op de werkplek uitleg gegeven over hoe de machine werkt. Hierdoor kon het personeel van JK-Oss snel aan de gang.


Het resultaat van de samenwerking

Dat mag er zijn! Het project is succesvol afgerond en de hoogwerker heeft goed kunnen bijdragen aan het eindresultaat. In de onderstaande video zie je meer over het resultaat!
Meer projecten


Video en fotografie vanaf een hoogwerker
Soms krijgen we bij Hendrikse Verhuur bijzondere aanvragen. Een mooi voorbeeld daarvan is ook het filmen en fotograferen vanaf een hoogwerker.
Lees meer...
Schoonmaken en schilderen met behulp van hoogwerkers
Veel particulieren die bij ons komen, doen dit om hun woning op te knappen. Onze machines worden vaak ingezet om het schilderwerk aan te pakken of om de woning te reinigen.
Lees meer...
Klussen met de buren
Soms kan het lonend zijn om met de buren te klussen. Bijvoorbeeld wanneer je een hoogwerker nodig hebt.
Lees meer...