Direct huren / vragen? Bel ons 0318 20 94 60
  • Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week
  • Volgende dag levering mogelijk
  • Op uw locatie geleverd

Inspectie met een hoogwerkerInspecteren van een bedrijfspand


Soms is het nodig dat een bedrijfspand of een bedrijfshal geïnspecteerd wordt om aan wet-en regelgeving te voldoen. Een inspecteur moet dan langskomen om de inspectie uit te voeren. Dit houdt in dat de inspecteur in alle hoeken en gaten moet kijken om tot een complete inspectie te komen. Om de inspecteur een handje te helpen, heeft Hendrikse Verhuur een elektrische knikarmhoogwerker inclusief machinist ter plaatse verzorgt.

Waarom deze machine?


Ten eerst hebben we gekozen voor een elektrische machine. Omdat je in een bedrijfshal bent, wil je geen ronkende dieselmotor met bijbehorende uitlaatgassen. Door te kiezen voor een knikarmhoogwerker, kan de inspecteur overal goed kijken. Soms moest er gekeken worden op de helft van de hoogte van het pand. De andere keer moet er bij het plafond en het dak gekeken worden. Met een elektrische knikarmhoogwerker was dit zo geregeld.

Ontzorging door een machinist


Hendrikse Verhuur kreeg de vraag of er een machinist meegestuurd kon worden. Uiteraard kunnen wij deze inschakelen. Hierdoor kan de inspecteur doen waar hij goed in is: inspecteren. Hij hoeft dus niet zelf de hoogwerker goed te zetten en kan dus doorwerken. De machinist weet exact hoe hij de inspecteur in de juiste positie moest krijgen. Een goede samenwerking waardoor de inspectie mooi op tijd en volledig is afgerond.


Meer projecten


Appartementencomplex aanpakken
Dit is een fluitje van cent met de machines van Hendrikse Verhuur. JK-Oss had de klus liggen om in één week een heel appartementencomplex te voorzien van elektrische zonnewering
Lees meer...
Klussen met de buren
Soms kan het lonend zijn om met de buren te klussen. Bijvoorbeeld wanneer je een hoogwerker nodig hebt.
Lees meer...
Video en fotografie vanaf een hoogwerker
Soms krijgen we bij Hendrikse Verhuur bijzondere aanvragen. Een mooi voorbeeld daarvan is ook het filmen en fotograferen vanaf een hoogwerker.
Lees meer...