Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60
1/6

Schoonmaken en schilderen van een woning


Veel particulieren die bij ons komen, doen dit om hun woning op te knappen. Onze machines worden vaak ingezet om het schilderwerk aan te pakken of om de woning te reinigen. Het is fijn voor particulieren om hier goed bij te kunnen, zodat er niet gewerkt hoeft te worden vanaf een ladder of steiger.


Hoogwerkers van Hendrikse Verhuur


Met de hoogwerkers van Hendrikse Verhuur ervaren onze klanten dus een stukje gemak en veiligheid. Daarnaast scheelt het tijd, want met een steiger opbouwen verlies je kostbare uren die je beter kunt besteden aan je klus. Een hoogwerker is daarnaast ook een stuk veiliger dan werken vanaf de ladder. Harde wind, een instabiele ondergrond of een moment van oplettendheid kunnen nare situaties opleveren. Met een hoogwerker sta je stevig, veilig en altijd op de juiste plek. Werken vanaf een hoogwerker is dus fijner en veiliger.


Het resultaat


Al vanaf 1998 levert Hendrikse Verhuur hoogwerkers aan particuliere en zakelijke klanten. In de tussentijd is het wagenpark van Hendrikse Verhuur uitgebreid en kunnen wij nog altijd machines verhuren tegen aantrekkelijke prijzen. Het transport van de machines nemen wij op ons zodat klanten zich hier geen zorgen over hoeven te maken. Tijd voor een klus op hoogte? Hendrikse Verhuur helpt mee!