Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Wilt u een hoogwerker huren in Culemborg? Dit doet u eenvoudig bij Hendrikse Verhuur. Met Hendrikse Verhuur kunt u snel aan de slag met uw klus of uw project. Wij leveren onze hoogwerkers in Culemborg bij zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. U huurt bij ons alleen de beste hoogwerkers tegen voordelige tarieven. 


Hoogwerker huren in Culemborg

Wij hebben verschillende hoogwerkers in ons assortiment met verschillende afstanden in bereik. Onze hoogwerkers zijn vanaf 6 meter tot 43 meter hoog en hebben een reikwijdte van 6 tot 24 meter. Voor elke klus op hoogte in Culemborg is de juiste hoogwerker te vinden. Het assortiment bestaat uit:


Direct leverbare hoogwerker in Culemborg

Als u zo snel mogelijk met een project in Culemborg wilt starten, bent u bij Hendrikse Verhuur aan het goede adres. Wij bezitten een eigen wagenpark, waardoor wij zo snel mogelijk uw hoogwerker in Culemborg kunnen leveren op locatie. Handig voor als u snel aan de slag wilt!


Hoogwerker huren bij u thuis in Culemborg?

Al veel opdrachtgevers ging u met het huren van hoogwerkers bij Hendrikse Verhuur. Door onze uitstekende prijs/kwaliteit verhouding weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld. Het aanschaffen van een hoogwerker is al snel te duur, terwijl u misschien maar één dag een hoogwerker nodig heeft. Hendrikse Verhuur begrijpt dit en stelt hoogwerkers aan u beschikbaar. 

Opdrachtgevers in Veenendaal, Ede, Harderwijk, Zutphen en Wageningen hebben wij geholpen doordat zij een hoogwerker hebben gehuurd. Wilt u een hoogwerker huren? Dit is geen probleem. De hoogwerkers van Hendrikse Verhuur verkeren altijd in een prima staat, doordat zij elk jaar een deskundige inspectie moeten doorstaan. U huurt alleen de beste hoogwerkers.


Huur uw hoogwerker in Culemborg

Het ervaren en deskundige team van Hendrikse Verhuur helpt u graag verder. Wij helpen u de juiste hoogwerker te kiezen voor uw klus of project. Geen idee wat u nodig heeft voor uw project? Bekijk ook eens onze heftrucks.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.