Direct huren / vragen? Bel ons 0318 20 94 60
  • Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week
  • Volgende dag levering mogelijk
  • Op uw locatie geleverd

Hoogwerker huren in Veenendaal

Een hoogwerker huren in Veenendaal

Een hoogwerker huren in Veenendaal en omgeving kan eenvoudig bij Hendrikse Verhuur. Om welke klus of project het ook gaat. Wij beschikken over een breed assortiment hoogwerkers die inzetbaar zijn voor diverse ondergronden. Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht om een hoogwerker te huren. Door onze vestiging in Ede kunnen wij direct de gewenste hoogwerker op uw adres in Veenendaal leveren.

Hoogwerkers in Veenendaal voor alle projecten

Voor elke klus kan door ons een hoogwerker worden geleverd. Hoe hoog en hoe moeilijk de plek ook is te bereiken. Mocht dat voor het lappen van ramen zijn, gevelreiniging of voor op de bouwplaats, door de diversiteit aan hoogwerkers heeft u ruime keuze. U kunt bij ons bijvoorbeeld een schaarhoogwerker voor zowel binnen als buiten huren. Voor grote hoogte en moeilijk bereikbare plaatsten zijn knikarmhoogwerkers en telescoophoogwerkers uitermate geschikt.

Hoogwerkers huren omgeving Veenendaal

Hoogwerkers huren in Veenendaal hebben al veel opdrachtgevers gedaan. Door onze uitstekende prijs/kwaliteit verhouding krijgt u waar voor uw geld. Het aanschaffen is al snel te duur, terwijl u misschien maar één dag een hoogwerker nodig heeft. Hendrikse Verhuur begrijpt dit en helpt u graag verder.

Opdrachtgevers in Soest, Nijmegen, Nijkerk, Zwolle en Epe hebben wij geholpen doordat zij een hoogwerker hebben gehuurd. Wilt u een hoogwerker huren in Veenendaal? Dit is geen probleem. De hoogwerkers van Hendrikse Verhuur verkeren altijd in een prima staat, doordat zij elk jaar een deskundige inspectie moeten doorstaan. Wij verhuren alleen de beste hoogwerkers in Veenendaal. 

Het assortiment aan hoogwerkers

Onze verhuurbare hoogwerkers zijn vanaf 6 meter tot 43 meter hoog en hebben een reikwijdte van 6 tot 24 meter.

Levering of ophalen in Veenendaal

Hendrikse Verhuur is gevestigd aan de Max Planckstraat 21 in Ede. Vanuit ons eigen wagenpark kunnen wij uw gewenste hoogwerker de volgende dag al leveren, op uw adres in Veenendaal. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw hoogwerker op te halen, zodat u het eerst kunt bekijken.

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit gaat echter niet ten koste van onze lage verhuurprijs. Alle hoogwerkers voldoen aan de wettelijke eisen en voorschriften. Jaarlijks vindt er een inspectie en keuring plaats.

Weet u niet wat de juiste hoogwerker voor uw klus is? Onze ervaren medewerkers geven u graag deskundig advies. Ook voor een vrijblijvende offerte staan wij graag voor u klaar.

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail!