Direct huren / vragen? Bel ons 0318 20 94 60
  • Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week
  • Volgende dag levering mogelijk
  • Op uw locatie geleverd

Heftruck huren

Voor een heftruck huren kunt u hier terecht. Wij zorgen al vele jaren dat zowel zakelijk als particulier diverse soorten heftrucks voor alle werkzaamheden kan huren. 
  • Al vanaf €85,- per dag / €255,- per week
  • Volgende dag levering mogelijk
  • Op uw locatie geleverd

Heftruck huren bij Hendrikse Verhuur

Heeft u zware goederen die niet getild kunnen worden? Voor al uw behoeften biedt Hendrikse Verhuur krachtige heftrucks. Wij willen graag werkzaamheden van anderen effectief en eenvoudig maken. U kunt bij ons terecht voor het huren van:


Door ons brede assortiment in verschillende types is er voor iedere activiteit de juiste heftruck te vinden. Alle heftrucks kunnen voor flexibele periodes gehuurd worden. Wij kunnen alle heftrucks op locatie leveren.


Huurtarieven en hefvermogen van onze heftrucks

Het huurtarief van een heftruck verschilt per type. De elektrische vorkheftrucks hebben het meest voordelige huurtarief per dag. De diesel vorkheftrucks zijn iets duurder in prijs, maar heeft dan ook meer hefvermogen. Bekijk hier onze tarieven en hefvermogens, al onze tarieven zijn exclusief btw, verzekering en transport. 

Type vorkheftuck Hefvermogen Huurtarief per dag
LPG vorkheftrucks vanaf 2500 kg vanaf €85,- 
Elektrische vorkheftrucks vanaf 1500 kg vanaf €70,-
Diesel vorkheftrucks vanaf 2500 kg vanaf €75,-


Huur direct jouw heftruck!

Opdrachtgevers huren al een lange tijd met tevredenheid heftrucks Hendrikse Verhuur. Wij verhuren onze heftrucks onder andere in Hengelo, Zeist, Nijkerk, Nieuwegein, Kampen, Dronten en Apeldoorn

Neem hiervoor gerust contact met ons op! Ons ervaren team adviseert u graag over heftrucks die passen bij uw behoefte. Bent u op zoek naar hulpmiddelen voor een klus in de hoogte? Bekijk dan onze onze verreikers en hoogwerkers

Neem contact op