Direct huren / vragen? Bel ons 06 22 500 330
  • Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week
  • Volgende dag levering mogelijk
  • Op uw locatie geleverd

Heftruck huren Zutphen

Wilt u een heftuck huren in Zutphen? Hendrikse Verhuur verhuurt heftrucks bij u op locatie in Zutphen voor lage huurtarieven.  Hendrikse Verhuur biedt krachtige heftrucks om zware goederen te vervoeren en te verplaatsen. Wij maken uw werkzaamheden effectief en eenvoudig. Hendrikse Verhuur levert de gewenste heftruck bij u op locatie in Zutphen, voor een laag huurtarief. Morgen kan er al een heftruck bij u op de stoep staan!

Heftruck verhuur Zutphen

Met ons brede assortiment aan heftrucks bieden wij voor iedere activiteit een gepaste heftruck. Hendrikse Verhuur is zeer flexibel in de verhuurperiode, u zit dus nooit zonder heftruck als u er eentje nodig heeft. Wij verhuren de volgende heftrucks bij u op locatie:

Iedere klus is anders en daarom beschikken wij over verschillende heftrucks. Door de vele mogelijkheden vindt u bij ons gegarandeerd de juiste heftruck voor uw klus in Zutphen.

Huur uw heftruck

Na iedere verhuurbeurt controleert Hendrikse Verhuur haar heftrucks zodat u altijd goed werkende heftrucks huurt in Zutphen. Bovendien worden al onze heftrucks jaarlijks geïnspecteerd en gekeurd.  Alle heftrucks voldoen aan de wettelijke voorschriften en vereisten. Hendrikse Verhuurt verhuurt heftrucks in onder andere Soest, Wageningen, Wezep, Woudenberg en Zeist!

Bij Hendrikse Verhuur profiteert u van lage huurtarieven en een snelle service. Wanneer u bij Hendrikse Verhuur een heftruck huurt, leveren wij deze bij u op locatie in Zutphen. Wilt u weten welke heftruck geschikt is voor uw project of klus? Ons team van specialisten geven u graag persoonlijk advies. Neem contact met ons op!