Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Hoogwerker verhuur kan eenvoudig bij Hendrikse Verhuur. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Wij beschikken over een breed assortiment hoogwerkers die inzetbaar zijn voor diverse ondergronden. Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht voor hoogwerker verhuur.

Hoogwerker verhuur voor grote en kleine projecten

Voor elke klus kan door ons een hoogwerker worden geleverd. Hoe hoog en hoe moeilijk de plek ook is te bereiken. Voor een kleine hoogte, zoals gevelreiniging, is een schaarhoogwerker ideaal. U kunt bij ons een schaarhoogwerker voor zowel binnen als buiten huren. Voor grote hoogten en moeilijk bereikbare plaatsten zijn knikarmhoogwerkers en telescoophoogwerkers uitermate geschikt.

Beschikbaar hoogwerkers voor verhuur

Onze verhuurbare hoogwerkers zijn vanaf 6 meter tot 43 meter hoog en hebben een reikwijdte van 6 tot 24 meter.

Lage verhuur tarieven en betrouwbare hoogwerkers

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit gaat echter niet ten koste van onze lage verhuurprijs. Alle hoogwerkers voldoen aan de wettelijke eisen en voorschriften. Jaarlijks vindt er een inspectie en keuring plaats. Na de keuringen worden hoogwerkers naar ieder mogelijke locatie getransporteerd. 90% van onze verhuurde hoogwerkers kunnen de volgende dag al geleverd worden.

Hendrikse Verhuur staat bekend om zijn betrouwbaar hoogwerker verhuur. Onze ervaren mensen geven u graag deskundig advies. Zij kunnen u precies vertellen wat voor uw klus geschikt is. Ook voor een vrijblijvende offerte staan wij graag voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.