Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Kleine hoogwerker

Voor projecten waar u met een ladder of steiger net niet bij kunt, is een kleine hoogwerker uitstekend geschikt. Zo heeft u alle bewegingsruimte om in veiligheid uw klus uit te voeren. Wat betreft hoogwerkers van bescheiden formaat hebben we veel verschillende opties, zowel voor particulieren als bedrijven en als voor buiten en binnen. Lees hier meer over onze hoogwerkers.

Welke hoogwerker heeft u nodig voor uw klus?

Welke hoogwerker de beste keuze voor u is, hangt onder andere af van de aard en omvang van uw project.
  • Voor zuinige klussen op hoogte, kiest u het beste onze elektrische knikarmhoogwerkers.
  • Klussen die een grotere reikwijdte behoeven, kunt u het beste doen met een telescoophoogwerker.
  • Een elektrische schaarhoogwerker is geschikt voor klussen waar u stil dient te werken, zonder uitstoot van uitlaatgassen. Ideaal voor binnen dus.
  • Werkt u op een ruw terrein met onstabiele ondergrond? Dan is een schaarhoogwerker ruw terrein de juiste keuze. Deze hebben tevens een bovengemiddeld hefvermogen.
  • De spinhoogwerker is een uitkomst wanneer de werkruimte beperkt is. Deze hoogwerker is geschikt voor buiten en binnen, en kan op elke ondergrond geplaatst worden.
  • Onze aanhangerhoogwerker is gemakkelijk te vervoeren en verplaatsen door uzelf, indien u rijbewijs B bezit.

Voor meer opties neem zeker even een kijkje in ons aanbod van hoogwerkers. U kunt ook onze handige online keuzehulp gebruiken. Hiermee vindt u de juiste hoogwerker voor uw klus. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan wanneer u benieuwd bent naar de kosten voor de gewenste periode van verhuur.

Advies nodig? We helpen graag!

Twijfelt u welke hoogwerker het beste is voor uw klus? Of wilt u gewoonweg graag wat meer informatie? Kom met ons in contact en we nemen de tijd voor uw vragen. We zijn tijdens kantooruren en op zaterdag tot 12:30 bereikbaar op telefoonnummer 0318209460. U kunt ons ook altijd een berichtje sturen via onze contactpagina. We komen zo snel mogelijk met een antwoord.

Flexibel verhuur

Of u nu een kleine hoogwerker wilt huren, of een van onze grootste machines; u kunt bij ons terecht. Bij ons kunt u hoogwerkers en heftrucks huren voor een dag of langer. We hanteren goedkope tarieven, want net zoals u houden we klussen graag betaalbaar. Bovendien leveren we de machines bij u thuis af. Snel en op elke gewenste locatie. Wat uw klus of project ook is, met onze machines klaart u het!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.