plus minus check chevron-left chevron-right calendar chevron-up chevron-down phone envelope map-o
Direct huren / vragen? Bel ons 06 22 500 330

Verreiker huren Arnhem

Een verreiker huren  in Arnhem voor een project of een tijdelijke klus? Hendrikse Verhuur beschikt over diverse verreikers op voorraad. Het zijn ideale machines om hoge en lastig bereikbare plekken te bereiken. Wat voor project u ook heeft, dankzij de brede toepasbaarheid van onze verreikers zijn ze voor iedere klus geschikt. Onze verreikers staan te huur voor zowel bedrijven als particulieren.

Verreiker met roterende functie

Heeft u een project waarbij u op moeilijk begaanbare plekken en lastige ondergronden te werk moet gaan? De roterende verreiker, de naam zegt het al, beschikt over een roterende functie. Hierdoor ontstaat er een beter bereik en kan de verreiker op iedere ondergrond geplaatst worden.

De roterende verreiker kunt u mét en zonder machinist huren. Het personeel van Hendrikse Verhuur beschikt over erkende diploma’s en heeft lange ervaring met het bedienen van deze machines.

Starre verreiker huren in Arnhem

De starre verreiker is toepasbaar op vele ondergronden, maar heeft minder bereik dan de roterende verreiker. Een flexibele machine die prima zijn werk doet op hoge en lastige plekken.

Mocht u de roterende of starre verreiker willen uitbreiden. Wij beschikken over diverse aanbouwdelen om de multifunctionaliteit van de machines te vergroten.

Betrouwbaar een verreiker huren

Vertrouwen en kwaliteit, dat waarborgt Hendrikse Verhuur.  Alle verreikers voldoen aan de wettelijke eisen en voorschriften. Jaarlijks vindt er een inspectie en keuring plaats. Daarnaast wordt na ieder verhuur de verreiker gecontroleerd door ervaren en gediplomeerde mensen.

Hendrikse Verhuur is ook lid van Verhurend Nederland, dat staat voor specialistisch en betrouwbaar machineverhuur.

Weet u niet welke verreiker bij uw project past? Wij geven altijd persoonlijk advies, zodat u de juiste keuze kunt maken. Ook voor een vrijblijvende offerte staan wij klaar.