Direct huren / vragen? Bel ons 0318 20 94 60
  • Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week
  • Volgende dag levering mogelijk
  • Op uw locatie geleverd

Nieuws

Hendrikse Verhuur werkt op hoog niveau!


Werken op hoog niveau in Ermelo


Op vrijdag 2 oktober was het zo'n prachtige ochtend. De zon deed haar uiterste best om door de dikke deken van mysterieuze mist heen te komen. Een fotograaf vertrok gewapend met zijn camera naar Molen de Koe en daar stonden wij al vroeg klaar met onze hoogwerker.

Door de jaren heen zijn er al veel prachtige platen geschoten van Molen de Koe, maar één foto ontbrak nog.. Om de bezoekers van de nieuwe website een goed beeld te geven van Molen de Koe hebben wij een verticale panoramafoto laten maken. De totstandkoming van deze foto vroeg om enige voorbereiding, maar het resultaat is verbluffend.

Molenaar Henk Geijtenbeek heeft ervoor gezorgd dat de wieken van de molen er op z'n mooist bijstond, met de wieken precies naar de juiste richting. Wij, Hendrikse Verhuur, zorgde voor een hoogwerker en een vakkundige machinist. Voor het maken van een goede panoramafoto is het essentieel dat de foto steeds vanuit hetzelfde standpunt gemaakt wordt. Molen de Koe is gefotografeerd tot een hoogte van maar liefst 28 meter.

Wij zijn blij dat we op deze wijze dit mooie doel, Molen de Koe, konden steunen.