Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Uitstekende heftruck service

Heeft u zware goederen die van a naar b moeten worden verplaatst? Hendrikse Verhuur heeft een breed aanbod van types heftrucks beschikbaar. Hierdoor voert u uw werkzaamheden snel en efficiënt uit. Wanneer u niet de middelen heeft of noodzaak ziet om een heftruck aan te schaffen, is een heftruck huren een rendabele optie. Zo kunt u voor lage kosten uw klus uitvoeren.

Ook heeft u geen omkijken naar onderhoud of transportkosten. Wij leveren de machine namelijk op locatie af, en halen deze na de werkzaamheden weer op. Met onze heftruck service bent u altijd verzekerd van het huren van betrouwbare machines. Na iedere huurperiode zorgen wij dat de machines gecontroleerd en waar nodig gerepareerd worden. Op deze manier kunt u veilig gebruikmaken van onze machines.

Ons heftruck aanbod

Er zijn een aantal zaken die van belang zijn bij het selecteren van de geschikte heftruck. We bieden meerdere typen heftrucks aan die verschillen in capaciteit. Deze worden ingedeeld naar het type motor.
  • Onze LPG heftrucks zijn voorzien van een zuinige LPG motor. Deze heftruck stoot geen schadelijke gassen uit waardoor de machine geschikt is voor binnen- en buitenprojecten.
  • Onze diesel heftrucks zijn ideaal voor zware werkzaamheden in de buitenlucht. Door de robuuste bouw en krachtige motor is deze machine geschikt voor ruwe terreinen.
  • De elektrische heftrucks zijn uitgerust met een stille en zuinige elektromotor. Er komen hierbij geen schadelijke stoffen vrij, wat de machine geschikt maakt voor werkzaamheden binnen en buiten.

De werkhoogte van onze heftrucks ligt tussen de 4,20 meter en 6,80 meter. Het hefvermogen ligt tussen de 1800 kg en 7000 kg. De prijs is afhankelijk van de capaciteit van de machine. U kunt al vanaf 70 euro per dag een elektrische heftruck bij ons huren.

Advies hoort ook bij onze heftruck service

Welke heftruck het meest geschikt is voor uw project, hangt af van het soort project dat u gaat uitvoeren. Gelukkig hebben wij door de jaren heen een groot assortiment aan heftrucks opgebouwd, waardoor er altijd een geschikte machine voor u is.

Via onze online keuzehulp kunt u snel en gemakkelijk de geschikte heftruck vinden. Komt u er online niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies over onze scherpe tarieven en uitstekende heftruck service. U kunt contact opnemen met het nummer 0318209460. Wij zijn bereikbaar op ma t/m vr van 6.00 tot 18.00 en zaterdag van 7.30 tot 12.30.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.