Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Schilderen met hoogwerker

Gaat u schilderen op hoogte, en kunt u hiervoor een hoogwerker gebruiken? Huur een hoogwerker van topkwaliteit bij Hendrikse, tegen scherpe tarieven. Onze hoogwerkers zijn uitermate veilig, stabiel en veelzijdig. We hebben machines voor ruw terrein, die extra stabiliteit geven. Ook wanneer u binnen gaat schilderen kunt u bij ons terecht voor een geschikte hoogwerker op elektriciteit. Heeft u meerdere locaties aan te doen voor uw schilderklussen? In dat geval is een hoogwerker op een aanhanger de juiste en voordeligste keuze. Deze verplaatst u gemakkelijk zelf van schilderklus naar schilderklus. Het enige dat u nodig heeft, is een trekhaak en rijbewijs BE.

Veilig en comfortabel schilderen met een hoogwerker van Hendrikse Verhuur

Een hoogwerker huren als u gaat schilderen hoeft zeker niet een prijzige aangelegenheid te zijn, als het aan ons ligt. Bij Hendrikse huurt u namelijk extra goedkoop wanneer u een hoogwerker huurt voor een langere periode. Vanaf een week kunt u op flinke kortingen rekenen. Vraag gerust een offerte aan voor het model hoogwerker waarmee u wilt gaan schilderen; dit is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

Al onze hoogwerkers zijn van topmerken, en voldoen aan hoge veiligheidseisen. Na elke verhuuropdracht worden ze vakkundig onderhouden, zodat ze als nieuw beschikbaar zijn voor u. Ook hebben we machines in onze vloot die kunnen werken op verschillende ondergronden, zoals ruw terrein. Met een vernuftig systeem zorgen deze hoogwerkers ervoor dat u waterpas kunt schilderen.

Bekijk hier ons complete aanbod hoogwerkers, en gebruik de keuzetool om de beste hoogwerker voor uw schilderklus te vinden. En voor meer informatie of advies kunt u ons bellen op 0318209460, tijdens kantooruren of op zaterdag tot 12:30 uur. Of stuur ons een bericht via de contactpagina.

Een greep uit onze hoogwerkers die geschikt zijn voor schilderklussen

Hieronder een greep uit onze selectie hoogwerkers, elk met zo z’n eigen voordelen. Gaat u bijvoorbeeld binnen schilderen, ga dan voor een elektrische hoogwerker. Deze stoten namelijk geen uitlaatgassen uit en zijn tevens erg stil en zuinig. Schaarhoogwerkers zijn ideaal wanneer het werkoppervlak beperkt is.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.