Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Een schaarlift huren voor uw project of klus? Dat is al mogelijk vanaf één dag. Een schaarlift huren kan zowel door bedrijven als particulieren gedaan worden. Direct nodig? Geen probleem, Hendrikse Verhuur kan in vrijwel alle gevallen de volgende dag al leveren op uw locatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw schaarlift bij ons op de werkplaats in Ede af te halen.

Schaarlift huren voor veilig werken

Veiligheid en kwaliteit staan bij Hendrikse Verhuur hoog in het vaandel. Uw project of klus moet veilig en goed afgerond kunnen worden. Daarom zorgt het team van Hendrikse Verhuur ervoor dat alle schaarliften aan de wettelijke voorschriften voldoet. Wilt u een schaarlift huren? Dan controleren onze gediplomeerde werknemers de machine altijd van top tot teen. Bovendien laten we alle schaarliften inspecteren en keuren.

Om onze betrouwbaarheid aan te tonen zijn wij ook lid van Verhurend Nederland. Dat staat voor specialistisch en betrouwbaar machineverhuur.

Schaarlift huren voor vlak en ruw terrein

Een schaarlift is nuttig inzetbaar voor projecten tegen rechte wanden. U kunt met meerdere personen en materialen stabiel op hoogte werken. Hendrikse Verhuur beschikt over twee typen schaarliften.

De elektrische schaarlift werkt zeer stil en zuinig. Perfect voor op werkplaatsen waar u rekening moet houden met de uitstoot van gassen en de geluidsproductie. De elektrische schaarlift is het meest geschikt op vlakke ondergronden.

De schaarlift ruwterrein is meer geschikt voor ruwe ondergronden zonder verlies aan stabiliteit. Alle schaarliften zijn in meerdere hoogtes te verkrijgen.

Weet u nog niet welke schaarlift bij uw klus of project past? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, zodat u de juiste keuze maakt. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Een schaarlift huren? Dit kunnen wij vanzelfsprekend op uw locatie bezorgen. Het kan vaak de volgende dag al afgeleverd worden.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.