Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Huur een schaarlift bij Hendrikse Verhuur

Huur bij Hendrikse Verhuur een schaarlift, al vanaf één dag. Een schaarlift is de ideale machine wanneer je de hoogte in moet voor een project.  Een schaarlift huren kan zowel door bedrijven als particulieren gedaan worden. Heb je direct een schaarlift nodig? Geen probleem. Wij kunnen in vrijwel alle gevallen de volgende dag al leveren. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw schaarlift bij ons op de werkplaats in Ede af te halen.

Wat is een schaarlift? 

Een schaarlift is een machine met een platform dat op en neer kan bewegen om mensen of goederen naar verschillende hoogtes te tillen. Deze machine wordt een schaarlift genoemd door de schaarachtige mechanisme waarmee het werkt. Het bestaat uit gekoppelde, vouwbare steunen in een kruisvormig patroon, bekend als een pantograaf.

Schaarlift huren om veilig te werken

Veiligheid en kwaliteit staan bij Hendrikse Verhuur hoog in het vaandel. Uw project of klus moet veilig en goed afgerond kunnen worden. Daarom zorgt het team van Hendrikse Verhuur ervoor dat alle schaarliften aan de wettelijke voorschriften voldoet. Wilt u een schaarlift huren? Dan controleren onze gediplomeerde werknemers de machine altijd van top tot teen. Bovendien laten we alle schaarliften inspecteren en keuren. Huur daarom een schaarlift bij Hendrikse Verhuur

  • Hoog bereik;
  • Veiligheid;
  • Betrouwbaarheid;
  • Gemak en efficiëntie. 

Om onze betrouwbaarheid aan te tonen zijn wij ook lid van Verhurend Nederland. Dat staat voor specialistisch en betrouwbaar machineverhuur.

Schaarlift huren voor vlak en ruw terrein

Een schaarlift is nuttig inzetbaar voor projecten tegen rechte wanden. U kunt met meerdere personen en materialen stabiel op hoogte werken. Hendrikse Verhuur beschikt over twee typen schaarliften.

Elektrische schaarlift
De elektrische schaarlift werkt zeer stil en zuinig. Perfect voor op werkplaatsen waar u rekening moet houden met de uitstoot van gassen en de geluidsproductie. De elektrische schaarlift is het meest geschikt op vlakke ondergronden.

Schaarlift ruwterrein
De schaarlift ruwterrein is meer geschikt voor ruwe ondergronden zonder verlies aan stabiliteit. Alle schaarliften zijn in meerdere hoogtes te verkrijgen.

Wanneer u een schaarlift wilt huren zijn er verschillende factoren die u moet overwegen, denk aan.

  • De hoogte van de schaarlift;
  • De kracht en capaciteit van de schaarlift;
  • De kosten van een schaarlift.

Weet u nog niet welke schaarlift bij uw klus of project past? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, zodat u de juiste keuze maakt. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.