Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Op zoek naar een betrouwbaar heftruckbedrijf?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar heftruckbedrijf? Wij van Hendrikse Verhuur zijn sinds 1998 gespecialiseerd in de verhuur van heftrucks. Of uw werkzaamheden in een magazijn plaatsvinden of buiten op het bedrijfsterrein, wij verhuren voor ieder project een geschikte heftruck. Vaak is het laden en lossen een tijdelijk project, bijvoorbeeld bij een bedrijfsverhuizing. Hierdoor is het niet rendabel een nieuwe machine te kopen. Voor tijdelijke projecten is de huur van een heftruck een effectieve en voordelige optie. Zo kunt u uw opdracht tegen zo laag mogelijke kosten laten uitvoeren.

Ons aanbod in heftrucks

Ons heftruckbedrijf heeft een breed aanbod in verschillende heftrucks. Er is onderscheid te maken in de soort aandrijving van de heftrucks. De kracht en duurzaamheid van de motoren verschillen daardoor per machine. Welke heftruck heeft u nodig voor uw klus? Dit hangt af van de locatie en de omvang van de werkzaamheden.
  • Een elektrische heftruck is aangedreven door een elektromotor. Hierbij komen geen schadelijke stoffen vrij waardoor deze geschikt is voor binnen- en buitenprojecten. Deze heftruck is wendbaar en hierdoor eenvoudig te besturen.
  • Onze diesel heftruck is geschikt voor het zware werk. De machine is uitgerust met een krachtige dieselmotor die zware goederen zonder problemen kan liften. Door de uitlaatgassen is het niet toegestaan deze machine binnen te gebruiken. Deze machine is zeer geschikt voor iedere ondergrond op het buitenterrein.

Heftruckbedrijf met snelle levering en voordelige tarieven

Een snelle levering en voordelige tarieven staan bij ons heftruckbedrijf hoog in het vaandel. Wij leveren de machines op locatie af. Indien u een spoedklus heeft, kunnen wij binnen één dag al machines afleveren. Ook zorgen wij dat de kosten laag blijven. Zo betaalt u nooit te veel voor het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Profiteer van onze diensten

Heeft u ook andere klussen op de planning staan? Voor hoogwerkers kunt u ook bij ons terecht. Ons heftruckbedrijf heeft een groot assortiment met verschillende grote machines. Voor iedere grote of kleine klus hebben wij de geschikte machine waarmee uw werkzaamheden probleemloos uit kan voeren. U kunt erop vertrouwen dat al onze machines van hoge kwaliteit zijn en goed worden onderhouden. Voor vragen en advies helpen we u graag verder. U kunt contact opnemen met het nummer 0318209460. Wij zijn bereikbaar op ma tot en met vr van 6.00 tot 18.00 en zaterdag van 7.30 tot 12.30.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.