Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Klussen op hoogte

Klussen op hoogte begint bij Hendrikse Verhuur. Met onze zeer uitgebreide vloot aan hoogwerkers en heftrucks heeft u altijd een geschikte machine paraat voor welke klus dan ook. Denk aan verschillende hoogwerkers voor ruw terrein, voor binnen, buiten en tot meer dan 40 meter hoog. Heeft u een machine nodig met een grote reikwijdte of flink laadvermogen? Ook dan kunnen we u helpen! We leveren snel en kunnen de machines aan u verhuren voor flexibele periodes en tegen scherpe tarieven. Lees hier meer over onze prachtige vloot voor klussen op hoogte.

Onze machines voor klussen op hoogte

Bij ons vindt u een uitzonderlijk groot aanbod aan machines voor klussen op geringe tot grote hoogte. Onze grootste hoogwerker, de KD4300R, is een knikarmhoogwerker die een werkhoogte tot maar liefst 43 meter en een reikwijdte tot meer dan 20 meter garandeert. Is minder dan 43 meter voldoende? Kijk eens rond bij onze verschillende hoogwerkers:

Onze spinhoogwerkers hebben een werkhoogte van 15 tot 20 meter.

De schaarhoogwerkers ruw terrein in onze vloot hebben een werkhoogte van 10 tot 18 meter; de elektrische variant zijn te huur in varianten met een werkhoogte van 6,6 tot 17 meter.

Onze rups telescoophoogwerkers zijn geschikt voor hoogtes van 11,7 tot 21 meter; onze reguliere telescoophoogwerkers van 15,7 tot 40 meter.

Op zoek naar een klikarmhoogwerker? De dieselvariant in onze vloot hebben een werkhoogte tussen de 12 en 43 meter; onze elektrische knikarmhoogwerkers gaan van 11 tot 21 meter.

Onze aanhanger hoogwerker heeft een werkhoogte van 17 meter.

Welke hoogwerker kiest u?

We raden u aan om onze keuzetool te gebruiken om de juiste machine voor uw klussen op hoogte te vinden. Mocht u onze hulp kunnen gebruiken, schroom dan niet om ons in te schakelen. We helpen u graag. Bel ons tijdens kantoortijden of op zaterdag tot 12:30 op het nummer 0318209460, of stuur een bericht via onze contactpagina.

En vraag gerust een offerte aan voor de machines waar u interesse in heeft! Hoe langer u huurt, hoe scherper de prijzen. Dit kan heel eenvoudig bij het overzicht van onze vloot, en is uiteraard gratis en vrijblijvend.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.