Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Voor het interne transport van uw bedrijf, kan het nuttig zijn om middelen in te zetten. Als u veelal zware goederen moet vervoeren binnen uw magazijn, is een heftruck geen overbodige luxe. Met een krachtige heftruck brengt goederen van a naar b, zonder hier veel mankrachten bij in te zetten. U kunt een heftruck huren bij Hendrikse Verhuur.

Wij verhuren al jaren heftrucks aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Heeft u profijt bij een heftruck? Neem dan contact met ons op.

Heftruck voor intern transport

Een heftruck huren voor intern transport is interessant wanneer u een magazijn heeft met zware goederen. U kunt door middel van een heftruck eenvoudig goederen uit- of inladen en verplaatsen binnen het magazijn.
Afhankelijk van uw werklocatie, hebben wij verschillende heftrucks in ons assortiment. Heeft u een buiten magazijn of kunt u extra capaciteit gebruiken? Dan kiest u voor de diesel vorkheftruck.

Elektrische heftruck huren

Als u het belangrijk vindt dat uw heftruck zuinig en stil is, kunt u het beste kiezen voor een elektrische heftruck. Een elektrische heftruck laat geen schadelijke stoffen vrij. Daarom is dit type heftruck extra geschikt voor in gesloten magazijnen en hallen. Omdat er een elektrische motor in de heftruck zit, is het ook een stuk beter voor het milieu.

Interne transportmiddelen huren

Wilt u interne transportmiddelen huren? Bij Hendrikse Verhuur heeft u de keuze uit verschillende heftrucks, maar ook hoogwerkers. Wij kijken graag samen met u naar uw situatie, om vervolgens te beslissen welk transportmiddel het beste past.

Wanneer u kiest voor een heftruck huren, zorgt Hendrikse Verhuur ervoor dat uw heftruck op locatie wordt geleverd. Zo heeft u geen omkijken naar het vervoer. Wij regelen alles voor u.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.