Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Hoogwerker voor schilders

Bent u een schilder en heeft u een hoogwerker nodig voor een komende klus? U kunt op ons rekenen. Bij ons vindt u de hoogwerker die nodig is voor uw schilderklus, ongeacht de hoogte. Zo hebben we kleine hoogwerkers in onze vloot, maar ook telescoophoogwerkers en knikarmhoogwerkers die inzetbaar zijn voor klussen op meer dan 40 meter. Eveneens hebben we een hoogwerker op een aanhanger te huur, die u daardoor zelf van schilderklus naar schilderklus kunt verplaatsen. Ideaal dus. Hiervoor heeft u slechts rijbewijs BE nodig, en natuurlijk een voertuig met trekhaak.

Als schilder een hoogwerker huren bij Hendrikse

Neem vooral een kijkje tussen onze verschillende hoogwerkers. We hebben hoogwerkers voor ruw terrein, voor binnen, voor krappe werkruimtes en hoogwerkers die makkelijk bij lastig te bereiken plekken kunnen komen.

U huurt deze voor elke gewenste periode. Ook spoedopdrachten nemen we met liefde aan; morgen kunt u al een hoogwerker in uw bezit hebben.

Een greep uit onze hoogwerkers die geschikt zijn voor schilderklussen

Welke hoogwerker voor u als schilder de beste optie is voor de klus, hangt af van een aantal factoren. De werkhoogte bijvoorbeeld, maar ook de ondergrond en of er sprake is van moeilijk te bereiken plekken. Schaarhoogwerkers zijn ideaal wanneer de werkruimte op de ondergrond beperkt is, knikarmhoogwerkers zijn aan te raden wanneer u bij lastig te bereiken plekken dient te komen. Elektrische hoogwerkers stoten geen gassen uit en zijn stil, en daarmee geschikt voor schilderklussen binnen.

Hieronder vindt u de werkhoogtes van onze hoogwerkers voor schilders:

Meer informatie nodig?

Wilt u weten welke schilder hoogwerker de beste en goedkoopste keuze is voor uw project, kom dan gerust met ons in contact. Bel ons op 0318209460 voor een persoonlijk gesprek, tijdens kantooruren of op zaterdag tot 12:30. Een bericht sturen via onze contactpagina kan ook - we komen zo snel mogelijk met een antwoord. En uiteraard staat het u vrij om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen voor de schilder hoogwerker die u op het oog heeft.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.