Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Hoogwerker voor binnen

Voor een overdekte klus op flinke hoogte is een ladder of stelling niet altijd de handigste of veiligste optie. Met een hoogwerker voor binnen kunt u hoogstwaarschijnlijk veel beter uit de voeten. Hiermee kunt u elke hoek in de ruimte bereiken, zonder concessies te doen wat betreft veiligheid. Ook heeft een hoogwerker een aanzienlijk laadvermogen, zodat u met meerdere klussers en zware materialen probleemloos kunt werken.

Welke hoogwerkers zijn geschikt voor binnen?

In onze vloot hebben wij verschillende hoogwerkers voor binnen opgenomen. Welke het beste is, hangt af van uw klus en de ondergrond. Maar ook de belangen van bewoners of buren zijn natuurlijk van belang.

Huur bijvoorbeeld onze elektrische schaarhoogwerker of elektrische knikarmhoogwerkers. Doordat deze werken op elektriciteit, stoten ze geen gassen uit. Daarnaast zijn ze zuinig in gebruik en maken ze amper geluid. Ideaal voor binnenklussen in de bebouwde kom of kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zoekt u een hoogwerker met een groot laadvermogen, dan raden we de schaarhoogwerker aan.

Voor een klus met beperkte bewegingsruimte, is de spinhoogwerker de beste optie. Deze compacte hoogwerker kunt u waterpas plaatsen op elke ondergrond.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste hoogwerker?

Op onze website kunt u met behulp van de keuzetool de juiste hoogwerker voor uw klus vinden. Hier kunt u filteren op ‘binnen’ als locatie. Na het invullen van zaken als de gewenste hoogte krijgt u een passend advies.

Komt u er niet helemaal uit, dan helpen we u natuurlijk graag met ons deskundige advies. In onze uitzonderlijk grote vloot zult u altijd een hoogwerker vinden die perfect is voor uw project. We leveren de gehuurde hoogwerker in bijna alle gevallen al de volgende dag. Vandaag een hoogwerker boeken is morgen klussen. U kunt bij ons machines huren voor een dag of langere periodes; wat u het beste uitkomt. Vraag gerust een offerte aan voor de machines waar u interesse in heeft. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Meer weten of andere machines huren?
Ons ervaren personeel kan u alles vertellen over het huren van een hoogwerker. Goed om te weten is dat we ook heftrucks in onze vloot hebben opgenomen. Deze kunt u zelfs huren met chauffeur, wanneer u daar behoefte aan heeft.

Voor persoonlijk advies en meer informatie kunt u ons bellen, mailen of een bericht sturen via de contactpagina. We helpen graag.

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Knikarmhoogwerker Elektrisch
Knikarmhoogwerker
Elektrisch
100% elektrische modellen beschikbaar
Elektrische
Schaarhoogwerker
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.