Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Op zoek naar een hoogwerker verhuurder in Nijmegen?

Iedere particulier of bedrijf kan bij Hendrikse Verhuur een hoogwerker huren. Door ons diverse assortiment vindt u altijd een geschikte hoogwerker. Wij bezorgen onze hoogwerkers op iedere locatie in de omgeving van Nijmegen.

Hoogwerker verhuur voor ieder project in Nijmegen

Heeft u een klus of project waarbij u op moeilijk bereikbare plekken op hoogte moet werken? Dan zorgt Hendrikse Verhuur voor een oplossing. Voor iedere hoogte en plaats bieden wij een betrouwbare hoogwerker aan. Onze hoogwerkers zijn multi-inzetbaar en te gebruiken op diverse terreinen. Voor binnen, maar ook op moeilijk begaanbare terreinen. Door de banden van de hoogwerkers is er voor ieder terrein een mogelijke hoogwerker.

Hoogwerker verhuur assortiment

Hendrikse Verhuur beschikt over een breed assortiment. Onze te verhuren hoogwerkers zijn in te zetten op hoogte van 6 tot 43 meter en hebben een reikwijdte van 6 tot 24 meter. Ons assortiment bestaat uit:

Betrouwbare hoogwerkers verhuur, snelle levering

Alle hoogwerkers bieden gegarandeerd hoge kwaliteit en veiligheid. Voor dat hoogwerkers verhuurt worden, controleren wij vooraf alle onderdelen. Jaarlijks vindt er tevens een inspectie en keuring plaatst. Na dat de hoogwerker goed gekeurd is voor de verhuur, transporteren wij dit naar ieder mogelijke locatie in Nijmegen. Levering kan de volgende dag al plaatsvinden wanneer dit gewenst is.

U kunt onze hoogwerkers eenvoudig online huren. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij reageren binnen 24 uur. Aanvragen via de mail of telefoon is ook mogelijk.

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.