Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Op zoek naar een hoogwerker verhuurder in Arnhem?

Hoogwerker verhuur in de omgeving van Arnhem? Dat kan voordelig bij Hendrikse Verhuur. De specialist in het verhuren van hoogwerkers. Voor ieder type project of klus op hoogte bieden wij de juiste hoogwerker aan. Door onze diversiteit en multi-inzetbaarheid, kunt u hoogwerkers voor binnen en buiten gebruik huren. Voor particulieren en bedrijven in de omgeving van Arnhem.

Beschikbaar hoogwerker verhuur

Onze te huren hoogwerkers hebben een groot bereik. Vanaf 6 meter tot 43 meter hoog en een reikwijdte van 6 tot 24 meter. Geen plek is onmogelijk te bereiken. Het assortiment bestaat uit:

Goedkoop hoogwerker verhuur, veilig werken

Hendrikse Verhuur zorgt ervoor dat een grote uitgave bespaard wordt. Door onze lage tarieven huurt u voordelig een hoogwerker. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er veilig gewerkt kan worden. Daarom maakt Hendrikse Verhuur gebruik van kwalitatief hoge en betrouwbare hoogwerkers. Alle hoogwerkers die beschikbaar zijn voor de verhuur in Arnhem zijn gekeurd en voldoen aan de wettelijke eisen. Wij geven graag advies welke hoogwerker bij uw werkzaamheden past.

De betrouwbaarheid van huren

Het grote voordeel van huren, naast een lage prijs, is dat u gegarandeerd over een goede hoogwerker beschikt. Iedere hoogwerker wordt na verhuur door de specialisten van Hendrikse Verhuur van top tot teen gecontroleerd. Zo kunt u er van uit gaan dat de machine technisch helemaal in orde is. Bovendien keuren en inspecteren onafhankelijke organisaties al onze machines. Ieder hoogwerker voldoet aan de wettelijke eisen en voorschriften.

Daarnaast is Hendrikse Verhuur aangesloten bij Verhurend Nederland. Dit betekent dat u huurt een partij dat een erkend betrouwbaar en specialistisch machine verhuur bedrijf is. Zo kunt u uitgaan van een veilige huurovereenkomst en een volledig werkende hoogwerker.

Snelle levering in Arnhem

Wilt u met spoed een hoogwerker huren? Door onze snelle dienstverlening kan de volgende dag de gehuurde hoogwerker al geleverd worden. Vanuit ons eigen wagenpark leveren wij op ieder adres in Arnhem.

Huur eenvoudig online de gewenste hoogwerker. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij helpen u zo spoedig mogelijk. Aanvragen via de mail of telefoon is uiteraard ook mogelijk!
Hoogwerker
Hoogwerker
huren
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.