Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Een lastige activiteit op hoogte en daarom een hoogwerker in Putten nodig? Nederland bouwt en daarom willen we de verhuur van een hoogwerker zo toegankelijk mogelijk maken. Daarom kan iedereen bij Hendrikse Verhuur een hoogwerker huren. Zowel bedrijven als particulieren. U geniet altijd van:
  1. De laagste huurtarieven
  2. Levering van de hoogwerker in Putten
  3. Direct service: levering is mogelijk al mogelijk

Het voordeel van hoogwerkers is dat zij veelzijdig in gebruik zijn. Vele klussen op hoogte kunt u op eenvoudige wijze afronden met een hoogwerker. Huur online uw hoogwerker of neem contact met ons op.

Ruim assortiment en voorraad

Hendrikse Verhuur beschikt over een zelfstandig wagenpark. Hier staan vele verschillende hoogwerker klaar ter verhuur. Mede het zelfstandige wagenpark maakt het mogelijk een ruim assortiment en een grote voorraad aan te houden. Het voordeel voor u? Altijd verhuurklare hoogwerkers, die eventueel al morgen geleverd kunnen worden. In combinatie met eigen transportmiddelen en direct beschikbare chauffeurs kunt u dit realiseren, indien gewenst.

U heeft ruime keuze als het aankomt op hoogwerkers. Afhankelijk van uw activiteiten, past er altijd een hoogwerker bij.  Neem gevel- en schilderwerk als voorbeeld. Hier past de schaarhoogwerker, ook wel schaarlift genoemd, uitstekend bij. Hier kunt u zowel personen als voldoende materialen omhoog krijgen, waardoor u moeiteloos uw werk kunt uitvoeren. Ook komt het voor dat hoogwerkers worden in gezet om takken te snoeien. Hier verleent de knikarmhoogwerker of telescoophoogwerker zich perfect voor.

Advies nodig welke hoogwerker er bij uw werkzaamheden past? Neem gerust contact op voor meer persoonlijke informatie.

Hoogwerker Putten huren bij de vertrouwde specialist

Vanzelfsprekend biedt Hendrikse Verhuur aantrekkelijke huurtarieven aan. Het is echter ook belangrijk om met de volle vertrouwen te kunnen huren. Dit betekent volgens Hendrikse Verhuur het volgende: veilige machines, betrouwbaar huren en geen verrassingen.

Voor ieder verhuur controleren ervaren vakmensen van Hendrikse Verhuur iedere centimeter van de machine. Technische problemen wilt u absoluut niet krijgen en daarom doen wij er alles aan om dit van tevoren te voorkomen. Om 100% een veilig en goedwerkende hoogwerker op uw locatie af te leveren, inspecteren en keuren onafhankelijke partijen alle machines. Dit herhalen zij ieder jaar. Alle hoogwerkers en andere machines voldoen aan de wettelijke voorschriften en eisen. Bij Hendrikse Verhuur ontvangt u gegarandeerd veilige en goed werkende hoogwerkers.

Om met het volle vertrouwen een huurovereenkomst aan te gaan is Hendrikse Verhuur ook aangesloten bij Verhurend Nederland. Dit staat voor betrouwbaar en specialist machine verhuur. Dit is erkend door heel Nederland. Geen verrassingen dus!

Huur online uw gewenste hoogwerker of neem contact met ons op om u te laten adviseren!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.