Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Hoogwerker op aanhanger huren

Een hoogwerker op aanhanger huren geeft u de vrijheid en flexibiliteit om onze hoogwerker in te zetten voor meerdere klussen. Deze kunt u heel gemakkelijk achter uw auto of bus koppelen. Iedereen die in het bezit is van rijbewijs B mag er de weg mee op. Het is een kleine machine, maar het werkbereik is er niet minder om. U kunt de hoogwerker op aanhanger bij ons ophalen, maar we kunnen hem ook op uw kluslocatie afleveren en weer ophalen. Zo houdt u tijd over voor uw project.

De vele mogelijkheden van het huren van een hoogwerker op aanhanger

Niet al onze klanten werken slechts aan één project tegelijk. Schilders, hoveniers of bouwkundig inspecteurs doen bijvoorbeeld meerdere locaties aan op een dag of door de week. Een eigen aanhanger aanschaffen zal niet iedereen aanspreken. En steeds een nieuwe hoogwerker huren evenmin. Zie hier de reden waarom u bij ons een hoogwerker op een aanhanger kunt huren. Zo rijdt u zelf met de hoogwerker van klus naar klus.

Specificaties van onze aanhanger hoogwerkers

  1. De aanhanger hoogwerker is bij ons verkrijgbaar als telescoophoogwerker en knikarmhoogwerker. Geschikt voor allerlei klussen dus.
  2. Met een werkhoogte van 17 meter en een reikwijdte van 9,10 meter zullen de meeste vaklui met deze hoogwerker uit de voeten kunnen.
  3. De hoogwerker is elektrisch aangedreven, dus geen uitstoot van gassen, zuinig in gebruik en minimaal geluid.
  4. Eenvoudig te koppelen achter een bus of auto met trekhaak.
  5. Zelf te vervoeren wanneer u in het bezit bent van rijbewijs BE.

Telescoophoogwerker op aanhanger

Een telescoophoogwerker op aanhanger is geschikt voor het werken op grote hoogtes, tot wel 17 meter hoogte. Deze hoogwerker heeft een lange reikwijdte en kan ook ingezet worden voor het bereiken van lastig bereikbare plaatsen. De telescoophoogwerker is flexibel inzetbaar, doordat deze kan worden verplaatst tijdens het werken.

Knikarmhoogwerker op aanhanger

Een knikarmhoogwerker op aanhanger is ideaal voor werkzaamheden op hoogte op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze hoogwerker heeft een reikwijdte tot wel 17 meter en kan door zijn compacte formaat gemakkelijk manoeuvreren op krappe werklocaties. De knikarmhoogwerker is daarnaast erg geschikt voor werkzaamheden die een groot horizontaal bereik vereisen.

Hoogwerker op aanhanger huren doe je bij Hendrikse Verhuur

U kunt bij ons de aanhanger huren voor flexibele periodes en tegen goedkope tarieven. Dit kan een dag zijn, een week, of langer. Hoe langer u huurt, hoe goedkoper het wordt. Wilt u liever een andere hoogwerker huren? Dat kan natuurlijk ook. Kijk op onze overzichtspagina met hoogwerkers om te vinden wat u nodig heeft. Naast een breed aanbod van hoogwerkers vindt u bij ons ook verschillende heftrucks. Voor elke klus hebben we de juiste machines in huis, hoe groot uw project ook is, en hoe lang deze ook in beslag neemt. Wilt u meer weten over het huren van een hoogwerker op aanhanger, of een van onze andere machines? Bel ons gerust met vragen of voor meer informatie. We zijn op kantoortijden en op zaterdagen tot 12:30 te bereiken op het telefoonnummer 0318209460. Of stuur ons een bericht via onze contactpagina.

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.