Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Hoogwerker Nieuwegein nodig?

Het huren van een hoogwerker biedt vele voordelen aan ten opzichte van kopen. De meeste aanvragen zijn door tijdelijke uitval van eigen hoogwerkers of door het aannemen van een groot project. Een hoogwerker in Nieuwegein huren doet u bij Hendrikse goedkoop en met volle betrouwbaarheid. Aan wat voor klus of project u ook begint, er is altijd een hoogwerker beschikbaar. Te huur voor particulieren en bedrijven. Beide profiteren van de voordelen van Hendrikse Verhuur:

  1. Altijd de laagste huurtarieven
  2. Op uw locatie in Nieuwegein geleverd
  3. Direct service: levering morgen al mogelijk

Hoogwerker Nieuwegein uit ons wagenpark

Hoe kan het dat Hendrikse Verhuur de volgende dag al kan leveren? Wij beschikken over een zelfstandig wagenpark met een groot assortiment aan diverse hoogwerkers. Doordat er altijd verhuurklare hoogwerker gereed staan, hoeft u nooit lang te wachten. Dit voorkomt stilstand van uw werk. U kunt direct door. Bovendien beschikt Hendrikse Verhuur over transportmiddelen en chauffeurs. Hierdoor hoeft u niet te wachten tot externe partijen de levering realiseren. Heeft u morgen uw hoogwerker al nodig? Dan komen wij dit op uw locatie leveren.

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw machine zelf op te halen op ons wagenpark. Hendrikse Verhuur is gevestigd in Veenendaal, op korte afstand van Nieuwegein.

Breed assortiment aan hoogwerkers

Ieder project is anders en kan andere hoogwerkers vereisen. Om rekening te houden met alle wensen, beschikt Hendrikse Verhuur over diverse soorten hoogwerkers. Van schaarhoogwerker tot telescoop- en spinhoogwerker. Zo kunt u voor iedere klus of ondergrond uw gewenste hoogwerker verkrijgen. De spinhoogwerker is bijvoorbeeld zeer functioneel op oneffen ondergronden. De schaarhoogwerker kan zeer handig zijn bij gevel- en schilderwerken, waarbij u zowel personeel als materiaal omhoog kan krijgen.

De meeste hoogwerkers zijn beschikbaar in meerdere typen. Onder andere in elektrische of diesel uitvoering, met banden geschikt voor zachte of harde ondergronden. Weet u niet welke hoogwerker bij u past? Neem contact met ons op om u te laten adviseren door onze specialisten.

Veilig werken en huren

Natuurlijk wilt u goedkoop een hoogwerker in Nieuwegein huren. Werken op hoogte moet echter vooral veilig zijn. Bij Hendrikse zorgt u ervoor dat u altijd een veilige machine huurt. Alle hoogwerkers worden na ieder verhuur van boven naar beneden gecontroleerd. Bovendien zijn alle machine jaarlijks gekeurd en geïnspecteerd door derden. Zo huurt u altijd een hoogwerker dat aan de wettelijke eisen en voorschriften voldoet.

Om zeker te zijn dat u veilig huurt, is Hendrikse Verhuur aangesloten bij Verhurend Nederland. Dit staat voor betrouwbaar en specialistisch verhuur van machines.

Huur online de hoogwerker dat bij uw klus past of neem contact met ons op.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.