Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Op zoek naar een hoogwerker Maarssen? Wellicht heeft u een tijdelijk een extra hoogwerker nodig of bent u begonnen aan een extra project. Bij Hendrikse Verhuur heeft u direct de beschikking over uw gewenste hoogwerker.
  1. Profiteer van altijd lage huurtarieven
  2. Op locatie in Maarssen geleverd
  3. Snelle service: altijd voorradig en op morgen al geleverd

Hendrikse Verhuur beschikt over een zelfstandig wagenpark. Dit brengt ons in staat om alle hoogwerkers direct bij u af te kunnen leveren. Altijd voldoende machines die verhuur klaar zijn en door onze chauffeurs naar u toe gebracht kunnen worden. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw hoogwerker bij ons op te halen. Hendrikse Verhuur is gevestigd in Veenendaal, dat centraal in Nederland gelegen is.

Hoogwerker Maarssen huren ten opzichte van kopen

Huren is in meerdere opzichten aantrekkelijker dan kopen. Behalve dat u bij Hendrikse Verhuur goed zit met lage huurtarieven, ontvangt u ook betrouwbare service. Door te huren, controleren wij uw hoogwerker van top tot teen. Iedere centimeter wordt na ieder verhuur nagelopen om technische problemen te voorkomen. Zo kunt u er van uit gaan dat u een veilige en betrouwbare hoogwerker huurt. Een hoogwerker kopen biedt u deze zekerheden niet aan.

Bovendien laat Hendrikse Verhuur alle machines jaarlijks inspecteren en keuren door onafhankelijke partijen. Zo proberen wij uw veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen. Om ook met de volle vertrouwen bij Hendrikse Verhuur te huren, zijn wij aangesloten bij Verhurend Nederland. Dit staat voor betrouwbaar en specialistisch verhuur van machines.

Verschillende typen hoogwerkers

U kunt bij Hendrikse Verhuur kiezen uit een breed assortiment aan hoogwerkers. Van een
Denk bij het huren van een hoogwerker in Maarssen aan de ondergrond die u betreedt. Voor zachte ondergronden zijn voornamelijk rupsbanden aan te raden. Werkt u op een stabiele en verharde ondergrond? Dan is vrijwel iedere hoogwerker geschikt. Diverse hoogwerkers biedt Hendrikse Verhuur ook aan in een elektrische variant.

Particulieren en bedrijven kunnen bij Hendrikse Verhuur terecht voor hoogwerkers. Heeft u een kleine huishoudelijke klus of een groot zakelijk project? U vindt gegarandeerd een geschikte hoogwerker. Weet u niet welke voor uw werkzaamheden geschikt is? Neem gerust contact met ons op en laat u adviseren door onze ervaren specialisten.

Vraag online goedkoop en eenvoudig een hoogwerker aan of neem contact op!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.