Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Hoogwerker huren in Venray

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en veilige optie om een hoogwerker te huren in Venray, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden hoogwerkers van verschillende soorten en maten aan, die geschikt zijn voor diverse toepassingen en situaties. Of u nu een hoogwerker nodig heeft voor het onderhoud van uw woning of bedrijfspand, of voor de aanleg van een dakterras of zonnepanelen, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u.

Hoogwerkers die u kunt huren in Venray

Bij Hendrikse Verhuur heb je de keuze uit een groot aantal verschillende soorten hoogwerkers in Venray. De hoogwerkers hebben een reikwijdte van 24 meter -en een hoogte van 43 meter. Het assortiment van de hoogwerkers ziet er als volgt uit:

Kwaliteit en betrouwbaarheid hoogwerkers in Venray

Bij het huren van een hoogwerker bij Hendrikse Verhuur staat veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij ervoor dat onze hoogwerkers regelmatig worden gecontroleerd en onderhouden, zodat we zeker weten dat ze veilig en betrouwbaar zijn. Onze hoogwerkers zijn daarnaast voorzien van de nieuwste technologieën en voldoen aan alle wettelijke eisen en normen op het gebied van veiligheid.

Onze medewerkers zijn bovendien goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het werken met hoogwerkers. Zij kunnen u dan ook adviseren over de juiste machine voor uw werkzaamheden en u helpen bij het veilig en efficiënt werken op hoogte.

Snelle service in Venray

De volgende dag kan uw bestelde hoogwerker al geleverd worden in Venray. Heeft u spoed? Door onze eigen transportdienst is dit geen enkel probleem. Wij leveren vaak al de volgende dag.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een hoogwerker? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.