Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Een hoogwerker huren in Utrecht?

Wilt u een hoogwerker huren in Utrecht? Bij Hendrikse Verhuur vindt u diverse hoogwerkers voor elke type klus of project. Onze hoogwerkers zijn te huren door particulieren en bedrijven, of u nu afkomstig bent in Utrecht of dat u daar een klus heeft. Het is allebei mogelijk.

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Ons assortiment hoogwerkers

Het voordeel van hoogwerkers is dat deze machines voor meerdere werkzaamheden inzetbaar zijn. Toch blijft het belangrijk om de juiste hoogwerker te huren, zodat u uw werk vlekkeloos kunt vervolgen. Bij Hendrikse Verhuur heeft u de keuze uit veel verschillende hoogwerkers. Start u bijvoorbeeld met schilder- of gevelwerk? Dan is de schaarhoogwerker geschikt. Hiermee kunt u zowel personen als voldoende materiaal de hoogte in krijgen. Werkt u op oneffen ondergronden? Dan verleent de spinhoogwerker zich uitstekend. De telescoophoogwerker is multi-inzetbaar en kan voor vrijwel iedere activiteit op hoogte ingezet worden. Het assortiment bestaat uit:

Weet u niet welke hoogwerker bij uw activiteiten past? Neem dan gerust contact met ons op om u persoonlijk te laten adviseren.

Goedkoop een hoogwerker huren

Wij zorgen ervoor dat u goedkoop een hoogwerker in Utrecht kunt huren. Wij hanteren lage huurtarieven en kunnen hoogwerkers vanuit ons eigen wagenpark leveren. Dit betekent dat wij in vrijwel alle gevallen al morgen uw hoogwerker in Utrecht kunnen afleveren. Wij leveren onze hoogwerkers ook in Woerden, Breukelen en Woudenberg

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom huurt u bij ons alleen hoogwerkers van hoge kwaliteit. Alle hoogwerkers ondergaan een grondige inspectie en worden voor verhuur altijd gecontroleerd door deskundig personeel. Weet u niet welke hoogwerker het best bij uw project past? Onze medewerkers voorzien u graag van advies.

Een hoogwerker in Utrecht huren kan eenvoudig online. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij helpen u zo spoedig mogelijk. Aanvragen via de mail of telefoon is uiteraard ook mogelijk!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.