Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Heeft u bij een project of klus een hoogwerker in Raalte nodig? Dan bent u aan het juiste adres. Hendrikse Verhuur verhuurt hoogwerkers van hoge kwaliteit tegen een lage, aantrekkelijke prijs.

Een hoogwerker huren in Raalte

De hoogwerkers van Hendrikse Verhuur hebben een hoogte tot 43 meter –en een reikwijdte tot 24 meter. Hier volgt ons assortiment in hoogwerkers:

Elektrische schaarhoogwerkers
Telescoophoogwerkers met rupsbanden
Elektrische knikarmhoogwerkers
Diesel knikarmhoogwerkers
Telescoophoogwerkers
Schaarhoogwerkers voor ruwterrein

Veiligheid van onze hoogwerkers

De veiligheid van de hoogwerkers staat centraal bij Hendrikse Verhuur. Dit gaat gepaard met een hoge kwaliteit die hoog blijft door jaarlijkse inspecties door deskundigen.

Weet u nog niet welke hoogwerker u nodig heeft in Raalte? Onze experts geven advies wanneer u nog niet weet welke hoogwerker het beste bij uw klus of project past.

Snelle service in Raalte

Wanneer u binnen een korte termijn een klus te klaren heeft staan wij voor u klaar! Met onze snelle service in Raalte staat de hoogwerker de volgende dag al op de stoep en kunt u aan de slag.

Bestel uw hoogwerker online of vraag een offerte aan. Daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.