Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Hoogwerker huren als particulier

Hoogwerkers zijn essentiële machines voor diverse klussen op hoogte. Of het nu gaat om schilderwerk, het snoeien van bomen, of het schoonmaken van ramen op de derde verdieping, het huren van een hoogwerker biedt veiligheid en efficiëntie voor particulieren.

Iedere particulier of bedrijf kan bij Hendrikse Verhuur een hoogwerker huren. Door ons diverse assortiment vindt u altijd een geschikte hoogwerker. Wij bezorgen onze hoogwerkers bij u op locatie.

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Hoogwerker verhuur voor ieder project

Heeft u een klus of project waarbij u op moeilijk bereikbare plekken op hoogte moet werken? Dan zorgt Hendrikse Verhuur voor een oplossing. Voor iedere hoogte en plaats bieden wij een betrouwbare hoogwerker aan. Onze hoogwerkers zijn multi-inzetbaar en te gebruiken op diverse terreinen. Voor binnen, maar ook op moeilijk begaanbare terreinen. Door de banden van de hoogwerkers is er voor ieder terrein een mogelijke hoogwerker.

Hoogwerker verhuur assortiment particulieren

Eén van de vele voordelen van hoogwerkers is dat zij voor verschillende werkzaamheden inzetbaar zijn. Het blijft alsnog nog belangrijk om de juiste hoogwerker te huren, zodat u uw werk vlekkeloos kunt vervolgen. Bij Hendrikse Verhuur heeft u de keuze uit veel verschillende hoogwerkers. Start u bijvoorbeeld met schilder- of gevelwerk? Dan is de schaarhoogwerker geschikt. Hiermee kunt u zowel personen als voldoende materiaal de hoogte in krijgen. Werkt u op oneffen ondergronden? Dan verleent de spinhoogwerker zich uitstekend. De telescoophoogwerker is multi-inzetbaar en kan voor bijna iedere activiteit op hoogte ingezet worden.

Betrouwbare hoogwerkers, snelle levering

Alle hoogwerkers bieden gegarandeerd hoge kwaliteit en veiligheid. Voor dat hoogwerkers verhuurt worden, controleren wij vooraf alle onderdelen. Jaarlijks vindt er tevens een inspectie en keuring plaatst. Na dat de hoogwerker goedgekeurd is voor de verhuur, transporteren wij dit naar ieder mogelijke locatie. Levering kan de volgende dag al plaatsvinden wanneer dit gewenst is.

Wat kost het huren van een hoogwerker voor particulieren?

De kosten voor het huren van een hoogwerker als particulier verschilt per type hoogwerker. Zo zijn de kosten voor het huren van een elektrische schaarhoogwerker lager dan voor het huren van een knikarmhoogwerker. Hieronder in de tabel hebben we alle vanaf prijzen neergezet. 

Type hoogwerker Vanaf prijs per dag Vanaf prijs per week
Elektrische schaarhoogwerker € 60,00 € 180,00
Schaarhoogwerker ruw terrein € 120,00 € 360,00
Knikarmhoogwerker elektrisch € 160,00 € 480,00
Knikarmhoogwerker diesel € 180,00 € 540,00
Telescoophoogwerker elektrisch - -
Telescoophoogwerker diesel € 210,00 € 630,00 
Aanhanger hoogwerker € 160,00 € 580,00
Telescoophoogwerker rups/trax € 240,00 € 720,00
Mast hoogwerker € 121,00 € 411,40
Spin hoogwerker € 170,00 € 630,00
Hulpmiddelen hoogwerker € 2,00 € 25,00 

U kunt onze hoogwerkers eenvoudig online huren. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij reageren binnen 24 uur. Aanvragen via de mail of telefoon is ook mogelijk!

Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.