Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Moet u de hoogte in met een project of klus? Huur uw hoogwerkers in Oosterhout bij Hendrikse Verhuur! Met onze hoogwerkers kunt u goedkoop en eenvoudig aan de slag.

Een hoogwerker huren in Oosterhout

Hendriks verhuur heeft een uitzonderlijk groot aanbod aan hoogwerkers ter beschikking voor verhuur. Elke hoogwerker heeft weer zijn eigen specialisaties. Dit zijn de hoogwerkers die wij verhuren:

Kwaliteit en betrouwbaarheid hoogwerkers

Kwaliteit en betrouwbaarheid van de hoogwerkers zijn twee factoren die heel belangrijk zijn en ook veel met elkaar te maken hebben. Door de kwaliteit van de hoogwerkers te behouden zorgt Hendrikse Verhuur ervoor dat de hoogwerkers te allen tijde veilig blijven voor gebruik. Wij laten onze hoogwerkers dan ook periodiek controleren.

Snelle service in Oosterhout

Wanneer u binnen een korte termijn een klus te klaren heeft staan wij voor u klaar! Met onze snelle service in Oosterhout staat de hoogwerker de volgende dag al op de stoep en kunt u aan de slag.

Bestel uw hoogwerker online of vraag een offerte aan. Daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.
 
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.