Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Moet u de hoogte in met een project of klus? Huur uw hoogwerkers in Ommen bij Hendrikse Verhuur! Met onze hoogwerkers kunt u goedkoop en eenvoudig aan de slag.

Hoogwerkers die u kunt huren

Bij Hendrikse Verhuur heb je de keuze uit een groot aantal verschillende soorten hoogwerkers in Ommen. De hoogwerkers hebben een reikwijdte van 24 meter -en  een hoogte van 43 meter. Het assortiment van de hoogwerkers ziet er als volgt uit:

Veiligheid van onze hoogwerkers

De veiligheid van de hoogwerkers staat centraal bij Hendrikse Verhuur. Dit gaat gepaard met een hoge kwaliteit die hoog blijft door jaarlijkse inspecties door deskundigen. Weet u nog niet welke hoogwerker u nodig heeft in Ommen? Onze experts geven advies wanneer u nog niet weet welke hoogwerker het beste bij uw klus of project past.

De volgende dag geleverd in Ommen

Wanneer u binnen een korte termijn een klus te klaren heeft staan wij voor u klaar! Met onze snelle service in Ommen staat de hoogwerker de volgende dag al op de stoep en kunt u aan de slag.

Bestel uw hoogwerker online of vraag een offerte aan. Daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.
 
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.