Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Hoogwerker huren in Lochem bij Hendrikse Verhuur

Heeft u een klus waarvoor u een hoogwerker in Lochem moet huren? Huur een hoogwerker in Lochem bij Hendrikse Verhuur! Hendrikse Verhuur maakt uw klus graag eenvoudiger. Onze betrouwbare en multi-inzetbare hoogwerkers kunnen voor alle klussen in de hoogte gebruikt worden. Door rijke keuzemogelijkheden aan hoogwerkers vindt u altijd de juiste hoogwerker in Lochem!

Hendrikse Verhuur

Sinds 1998 is Hendrikse Verhuur actief met hoogwerker verhuur en heftruck verhuur in Lochem. Vanuit onze activiteiten in fabrieksontmantelingen en -saneringen beschikken wij over een breed assortiment aan heftrucks en hoogwerkers 
  • Alle heftrucks en hoogwerkers op locatie geleverd
  • Lage huurtarieven van hoogwerkers
  • Snelle service: volgende dag geleverd.
Hendrikse Verhuur hecht waarde aan kwaliteit en veiligheid. U huurt alleen hoogwerkers in Lochem van de meest betrouwbare merken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een hoogwerker in Lochem te huren met bijbehorende machinist. Hendrikse Verhuur is een erkend lid van Verhurend Nederland en controleert altijd met Rentalcheck.

Hoogwerker huren Lochem

Iedere klus is een klus op zich en daarom beschikken wij over meerdere hoogwerkers. Een hoogwerker huren in Lochem is bij ons zó geregeld. Door onze keuzemogelijkheden vindt u bij ons gegarandeerd het juiste type hoogwerker.

Welke hoogwerker past bij u werkzaamheden

Het voordeel van hoogwerkers is dat zij voor meerdere werkzaamheden inzetbaar zijn. Toch blijft het belangrijk om de juiste hoogwerker te huren, zodat u uw werk vlekkeloos kunt vervolgen. Bij Hendrikse Verhuur heeft u de keuze uit veel verschillende hoogwerkers. Start u bijvoorbeeld met schilder- of gevelwerk? Dan is de schaarhoogwerker geschikt. Hiermee kunt u zowel personen als voldoende materiaal de hoogte in krijgen. Werkt u op oneffen ondergronden? Dan verleent de spinhoogwerker zich uitstekend. De telescoophoogwerker is multi-inzetbaar en kan voor vrijwel iedere activiteit op hoogte ingezet worden.
Weten welke hoogwerker voor uw project geschikt is? Wij geven graag deskundig advies om direct aan de slag te gaan.
Hoogwerker
Hoogwerker
huren
100% elektrische modellen beschikbaar
Elektrische
Schaarhoogwerker
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.