Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Heeft u een klus waarvoor u een hoogwerker in Kesteren moet huren? Huur een hoogwerker in Kesteren bij Hendrikse Verhuur! Hendrikse Verhuur maakt uw klus graag eenvoudiger. Onze betrouwbare en multi-inzetbare hoogwerkers kunnen voor alle klussen in de hoogte gebruikt worden. Door rijke keuzemogelijkheden aan hoogwerkers vindt u altijd de juiste hoogwerker in Kesteren!

Hoogwerker huren in Kesteren bij Hendrikse Verhuur

Sinds 1998 is Hendrikse Verhuur actief met hoogwerker verhuur en heftruck verhuur in Kesteren. Vanuit onze activiteiten in fabrieksontmantelingen en -saneringen beschikken wij over een breed assortiment aan heftrucks en hoogwerkers. 
  1. Alle heftrucks en hoogwerkers op locatie geleverd
  2. Lage huurtarieven van hoogwerkers
  3. Snelle service: volgende dag geleverd.
Hendrikse Verhuur hecht waarde aan kwaliteit en veiligheid. U huurt alleen hoogwerkers in Kesteren van de meest betrouwbare merken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een hoogwerker in Kesteren te huren met bijbehorende machinist. Hendrikse Verhuur is een erkend lid van Verhurend Nederland en controleert altijd met Rentalcheck.

Hoogwerker huren Kesteren

Iedere klus is een klus op zich en daarom beschikken wij over meerdere hoogwerkers. Een hoogwerker huren in Kesteren is bij ons zó geregeld. Door onze keuzemogelijkheden vindt u bij ons gegarandeerd het juiste type hoogwerker.

Hoogwerkers in Kesteren huren

Hendrikse Verhuur verhuurt verschillende hoogwerkers in Kesteren:
Weten welke hoogwerker voor uw project geschikt is? Wij geven graag deskundig advies om direct aan de slag te gaan.
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.