Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden
Moet u de hoogte in met een project of klus? Huur uw hoogwerkers in Kaatsheuvel bij Hendrikse Verhuur! Met onze hoogwerkers kunt u goedkoop en eenvoudig aan de slag.

Een hoogwerker huren in Kaatsheuvel

Bij Hendrikse Verhuur heb je de keuze uit een groot aantal verschillende soorten hoogwerkers in Kaatsheuvel. De hoogwerkers hebben een reikwijdte van 24 meter -en  een hoogte van 43 meter. Het assortiment van de hoogwerkers ziet er als volgt uit:

Kwaliteit en betrouwbaarheid hoogwerkers

De veiligheid van de hoogwerkers staat centraal bij Hendrikse Verhuur. Dit gaat gepaard met een hoge kwaliteit die hoog blijft door jaarlijkse inspecties door deskundigen.

Weet u nog niet welke hoogwerker u nodig heeft in Kaatsheuvel? Onze experts geven advies wanneer u nog niet weet welke hoogwerker het beste bij uw klus of project past.

De volgende dag geleverd in Kaatsheuvel

Bestel uw hoogwerker online of vraag een offerte aan. Daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.
Knikarmhoogwerker Elektrisch
Knikarmhoogwerker
Elektrisch
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.