Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Een hoogwerker huren in Zeewolde?

Een hoogwerker huren in Zeewolde en omgeving? Met Hendrikse Verhuur kan je direct aan de slag voor jouw project of klus. Op hoogte werken moet niet alleen veilig en betrouwbaar zijn, het is ook erg functioneel. Met onze diversiteit aan hoogwerkers bereikt u iedere plek en kunt u eenvoudig uw werk blijven vervolgen. Onze hoogwerkers zijn voor zowel bedrijven als particulieren. Of je nou in Zeewolde aan het werk gaat of in Zeewolde woonachtig bent.

Beschikbare hoogwerkers te huur

Onze te huren hoogwerkers hebben een groot bereik. Vanaf 6 meter tot 43 meter hoog en een reikwijdte van 6 tot 24 meter. Voor elke klus op hoogte in Zeewolde is de juiste hoogwerker te vinden. Het assortiment bestaat uit:

De volgende dag geleverd in Zeewolde

Als u zo snel mogelijk met een project in Zeewolde wilt starten, bent u bij Hendrikse Verhuur aan het goede adres. Doordat wij in bezit zijn van een wagenpark kunnen wij uw gehuurde hoogwerker de volgende dag al in Zeewolde afleveren. Handig voor als u spoed heeft. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de hoogwerker bij ons op te halen, zodat u eerst de hoogwerker kunt bekijken.

Kwaliteit en veiligheid

Om de kwaliteit van onze huurders te waarborgen, wordt er altijd gebruik gemaakt van hoge kwaliteit hoogwerkers. Jaarlijks worden onze hoogwerkers geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons vakbekwame personeel. Een hoogwerker huren in Zeewolde kan eenvoudig online. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Aanvragen via de mail of telefoon is uiteraard ook mogelijk!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.