Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Een hoogwerker huren in Veenendaal

Een hoogwerker huren in Veenendaal en omgeving kan eenvoudig bij Hendrikse Verhuur. Om welke klus of project het ook gaat. Wij beschikken over een breed assortiment hoogwerkers die inzetbaar zijn voor diverse ondergronden. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Hendrikse Verhuur terecht om een hoogwerker te huren. Door onze vestiging in Ede kunnen wij direct de gewenste hoogwerker op uw adres in Veenendaal leveren.

Hoogwerkers in Veenendaal voor alle projecten

Voor elke klus kan door ons een hoogwerker worden geleverd. Hoe hoog en hoe moeilijk de plek ook te bereiken is. Mocht dat voor het lappen van ramen zijn, gevelreiniging of voor op de bouwplaats, door de diversiteit aan hoogwerkers heeft u ruime keuze. U kunt bij ons bijvoorbeeld een schaarhoogwerker voor zowel binnen als buiten huren. Voor grote hoogte en moeilijk bereikbare plaatsten zijn knikarmhoogwerkers en telescoophoogwerkers uitermate geschikt.

Hoogwerkers huren omgeving Veenendaal

Hoogwerkers huren in Veenendaal hebben al veel opdrachtgevers gedaan. Door onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt u waar voor uw geld. Het aanschaffen is al snel te duur, terwijl u misschien maar één dag een hoogwerker nodig heeft. Hendrikse Verhuur begrijpt dit en helpt u graag verder.

Opdrachtgevers in Soest, Nijmegen, Nijkerk, Zwolle en Epe hebben wij geholpen doordat zij een hoogwerker hebben gehuurd. Wilt u een hoogwerker huren in Veenendaal? Dit is geen probleem. De hoogwerkers van Hendrikse Verhuur verkeren altijd in een prima staat, doordat zij elk jaar een deskundige-inspectie moeten doorstaan. Wij verhuren alleen de beste hoogwerkers in Veenendaal. 

Het assortiment aan hoogwerkers in Veenendaal

Het voordeel van hoogwerkers is dat zij voor meerdere werkzaamheden inzetbaar zijn. Toch blijft het belangrijk om de juiste hoogwerker te huren, zodat u uw werk vlekkeloos kunt vervolgen. Bij Hendrikse Verhuur heeft u de keuze uit veel verschillende hoogwerkers. Start u bijvoorbeeld met schilder- of gevelwerk? Dan is de schaarhoogwerker geschikt. Hiermee kunt u zowel personen als voldoende materiaal de hoogte in krijgen. Werkt u op oneffen ondergronden? Dan verleent de spinhoogwerker zich uitstekend. De telescoophoogwerker is multi-inzetbaar en kan voor vrijwel iedere activiteit op hoogte ingezet worden.

Weet u niet welke hoogwerker bij uw activiteiten past? Neem dan gerust contact met ons op om u persoonlijk te laten adviseren.

Levering of ophalen in Veenendaal

Hendrikse Verhuur is gevestigd aan de Max Planckstraat 21 in Ede. Vanuit ons eigen wagenpark kunnen wij uw gewenste hoogwerker de volgende dag al leveren, op uw adres in Veenendaal. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw hoogwerker op te halen, zodat u het eerst kunt bekijken.
d
Kwaliteit en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit gaat echter niet ten koste van onze lage verhuurprijs. Alle hoogwerkers voldoen aan de wettelijke eisen en voorschriften. Jaarlijks vindt er een inspectie en keuring plaats.

Weet u niet wat de juiste hoogwerker voor uw klus is? Onze ervaren medewerkers geven u graag deskundig advies. Ook voor een vrijblijvende offerte staan wij graag voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail!
Hoogwerker
Hoogwerker
huren
100% elektrische modellen beschikbaar
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.