Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Een hoogwerker huren in Tiel?

Voor een hoogwerker in Tiel bent u bij Hendrikse Verhuur aan het juiste adres. Voor iedere klus of groot project beschikken wij over de juiste hoogwerkers. Wanneer u op hoogte moet werken voor gevelreiniging, ramen lappen of wellicht voor het gehele bouwproject, onze hoogwerkers zijn multi-inzetbaar en geschikt voor vele ondergronden. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een hoogwerker huren in Tiel. Wij leveren, indien gewenst, de hoogwerker op uw adres in Tiel.

Beschikbare hoogwerkers in Tiel

Door de diversiteit aan hoogwerkers heeft u ruime keuze. U kunt bij ons bijvoorbeeld een schaarhoogwerker huren voor zowel binnen als buiten. Voor grote hoogten en moeilijk bereikbare plaatsten zijn knikarmhoogwerkers en telescoophoogwerkers uitermate geschikt.

Onze verhuurbare hoogwerkers zijn vanaf 6 meter tot 43 meter hoog en hebben een reikwijdte van 6 tot 24 meter.

Kwaliteit en veiligheid

Om de kwaliteit van onze huurders te waarborgen, wordt er altijd gebruik gemaakt van hoge kwaliteit hoogwerkers. Jaarlijks worden onze hoogwerkers geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door ons vakbekwame personeel.

Op hoogte werken moet niet alleen veilig en betrouwbaar zijn, het is ook erg functioneel. Met onze diversiteit aan hoogwerkers bereikt u iedere plek en kunt u eenvoudig uw werk blijven vervolgen. Of u nou in Tiel aan het werk gaat of in Tiel woonachtig bent.

Vanuit ons eigen wagenpark kunnen wij uw gehuurde hoogwerker de volgende dag al leveren, op uw adres in Tiel. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw hoogwerker op te halen, zodat u het eerst kunt bekijken.

Weet u niet welke hoogwerker u moet huren voor uw klus? Onze ervaren medewerkers geven u graag deskundig advies. Ook voor een vrijblijvende offerte staan wij graag voor u klaar.

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.