Ga naar content
Al vanaf €70,- per dag / €225,- per week Volgende dag levering mogelijk Optie om op locatie te leveren
Direct huren of vragen? Bel ons direct 0318 20 94 60

Vind in 5 stappen de hoogwerker of heftruck voor uw klus.

Invullen duurt ongeveer 20 seconden

Hoogwerker huren in Ede?

Zoekt u een betaalbare hoogwerker in Ede? Bij Hendrikse Verhuur hebben we een uitgebreide selectie van hoogwerkers voor diverse toepassingen en hoogtes. Voor elke klus, taak of project hebben we een passende hoogwerker. Of het nu gaat om gevelreiniging, ramen lappen of andere werkzaamheden op hoogte. In Ede leveren we onze hoogwerkers al de volgende dag! Hendrikse Verhuur staat voor zowel bedrijven als particulieren klaar.

Hoogwerkers huren omgeving Ede

Door onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt u waar voor uw geld en zijn vele opdrachtgevers u al voor gegaan. Het aanschaffen is al snel te duur, terwijl u misschien maar één dag een hoogwerker nodig heeft. Hendrikse Verhuur begrijpt dit en helpt u graag verder.

Opdrachtgevers in Soest, Nijkerk, Zwolle, Epe en Nijmegen hebben wij geholpen doordat zij een hoogwerker hebben gehuurd. Wilt u een hoogwerker huren in Ede? Dit is geen probleem. De hoogwerkers van Hendrikse Verhuur verkeren altijd in een prima staat, doordat zij elk jaar een deskundige-inspectie moeten doorstaan. Wij verhuren alleen de beste hoogwerkers in Ede.

Beschikbare hoogwerkers in Ede

Door de diversiteit aan hoogwerkers heeft u ruime keuze. U kunt bij ons bijvoorbeeld een schaarhoogwerker huren voor zowel binnen als buiten. Voor grote hoogten en moeilijk bereikbare plaatsten zijn knikarmhoogwerkers en telescoophoogwerkers uitermate geschikt. Met elke hoogwerker blijft u stabiel staan en kunt u efficiënt uw werk uitvoeren.

Onze verhuurbare hoogwerkers zijn vanaf 6 meter tot 43 meter hoog en hebben een reikwijdte van 6 tot 24 meter.

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden al onze hoogwerkers jaarlijks geïnspecteerd en na iedere huur gecontroleerd door deskundig personeel.

Op hoogte werken moet niet alleen veilig en betrouwbaar zijn, het is ook erg functioneel. Met onze diversiteit aan hoogwerkers bereikt u iedere plek en kunt u eenvoudig uw werk blijven vervolgen. Of u nou in Ede aan het werk gaat of in Ede woonachtig bent.

Vanuit ons eigen wagenpark kunnen wij uw hoogwerker in Tiel de volgende dag al leveren. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw hoogwerker op te halen, zodat u het eerst kunt bekijken. Weet u niet welke hoogwerker u moet huren voor uw klus? Onze ervaren medewerkers geven u graag deskundig advies. Ook voor een vrijblijvende offerte staan wij graag voor u klaar.

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail!
Info

Kunnen we u helpen?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m vr van 6:00 tot 18:00 en zaterdag van 7:30 – 12:30.